BouwCheck Bouwkundig Adviesbureau bv

BouwCheck Bouwkundig Adviesbureau bv

Land van Waas 10, 3332GE, Zwijndrecht 078-6190460 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Waarom een Bouwtechnische keuring?

Een bestaand huis (te) snel kopen doordat er in de bestaande bouwmarkt nog steeds een hectische tijd gaande is, of een huis kopen in een opwelling, is niet verstandig.

Bij de aanschaf van een tweedehands auto laat bijna iedereen een keuring doen, om geen ‘kat in de zak te kopen’.

U doet er ook goed aan ook uw toekomstige huis technisch te laten keuren. Een bestaand huis kopen is vaak een riskante zaak, omdat uzelf meestal niet in staat bent het pand op een objectieve-bouwkundige manier te bekijken. U als toekomstige koper, die een woning na lang zoeken eindelijk heeft gevonden, bent al gauw geneigd het pand door een ‘roze bril’ te bekijken.

Bij de aankoop (maar ook bij de verkoop van een woning), wordt door ons onafhankelijk bouwkundig adviesbureau een grondig onderzoek verricht naar de bouwkundige en technische staat van de woning.

De bouwtechnische keuring beschermt als koper, (maar ook u als verkoper), tegen aanspraken van schade achteraf voor zogenaamde verborgen gebreken. Volgens het Nieuw Burgerlijk Wetboek is de verkoper verplicht voldoende informatie te verstrekken en mag hij niets verzwijgen, en de koper heeft de verplichting zich voldoende te informeren en navraag te doen. Met ons rapport voldoen de koper en de verkoper voor een groot gedeelte aan deze wettelijke verplichting, waardoor beide partijen tegen lastige en dure (juridische) procedures worden beschermd.

Deze keuring gebeurt door een onafhankelijk en gespecialiseerd bouwkundige met een jarenlange bouwkundige ervaring die de woning op basis van een uitgebreid onderzoek op alle van belang zijnde punten beoordeelt. De keuring geeft een gedegen beeld van de bouwkundige en technische staat van het huis.

De opdrachtgever krijgt van de keuring een schriftelijk rapport met een complete kwaliteitsanalyse. Na afloop van de opname ter plaatse wordt op kantoor verder uitgewerkt en meestal 1 werkdag later gemaild, en per normale post verzonden.

Meer Bouwondernemingen in de buurt

Deze BouwCheck Bouwkundig Adviesbureau bv vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bouwondernemingen in de buurt.