Bouwbedrijf Karelsen Soest BV

Bouwbedrijf Karelsen Soest BV

Smitsweg 5, 3765CA, Soest 035-6016438 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Voor Karelsen Soest BV is elk bouwproject een uniek project dat in goed overleg met u -onze opdrachtgever- vlekkeloos wordt uitgevoerd van eerste plan tot en met de uiteindelijke oplevering. Afhankelijk van omvang en complexiteit van de bouw wordt een projectteam samengesteld dat kan bestaan uit een projectleider, een calculator en bijvoorbeeld een voorman. Karelsen Soest BV is voorstander van korte communicatielijnen en persoonlijk contact met de opdrachtgever!

Het bouwbedrijf is actief in de particuliere en de zakelijke bouw. U kunt hierbij denken aan nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie, aanbouwen en groot en klein onderhoud. Karelsen Soest BV bewijst al jarenlang kwaliteit te kunnen leveren tegen concurrerende prijzen. Omdat ook veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan is het bedrijf aangesloten bij Bouwgarant en bezitten alle personeelsleden het Basis Veiligheidsdiploma.

Zoekt u samenwerking met een bouwbedrijf waar milieu, veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan? Bel dan voor een afspraak

Karelsen Soest BV levert kwaliteit door het inzetten van veel vakmanschap, zodat u - de opdrachtgever - ook op lange termijn kunt rekenen op zo laag mogelijke exploitatiekosten.
Of het nu een pand betreft dat onderdak moet bieden aan 200 medewerkers of een bescheidener pand voor twee personen, Karelsen Soest BV is niet te klein voor het grote werk en voelt zich niet te groot voor het kleine werk!

Interesse in samenwerking met een bouwbedrijf dat kwaliteit levert en met u meedenkt over besparen op exploitatiekosten, ook op lange termijn?

Ieder bouwproject is een ingrijpende en kostbare zaak! Omdat u bouwen of verbouwen in één keer goed wilt doen is het belangrijk duidelijke afspraken te maken met uw bouwbedrijf. Op basis van uw wensenlijst brengt Karelsen Soest BV een heldere offerte uit. Hierin beschrijven zij de uit te voeren werkzaamheden en de kosten daarvan.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Bouwbedrijf Karelsen Soest BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.