Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Bouwbedrijf Sleenhoff BV

Bouwbedrijf Sleenhoff BV

Vijverlaan 4, 6602CX, Wijchen 024-6412523 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Als middelgrote onderneming zijn we thuis in vele faciliteiten van de bouw en het is juist deze bedrijfsomvang die ons in staat stelt dicht bij onze opdrachtgevers te staan. Met een organisatiestructuur die ruimte laat voor een open communicatie en overleg met eigen verantwoordelijkheid voor alle medewerkers, ieder met zijn eigen taken en vakgebied.

In de loop der jaren hebben we een goede naam opgebouwd bij opdrachtgevers in een straal van ca. 60 kilometer rond Wijchen. Door inbreng van kennis en vaardigheden heeft Bouwbedrijf Sleenhoff B.V. aangetoond een belangrijke speler op de markt te zijn. Deskundig en vakkundig, maar bovenal professioneel, met respect voor de wensen, eisen en mogelijkheden van onze opdrachtgevers.

Geschiedenis

Bouwbedrijf Sleenhoff B.V. bewijst al ruimt 60 jaar haar bestaansrecht, doordat ze zich continue ontwikkelt en uitgegroeid is tot een ervaren bouwbedrijf in al haar facetten. Binnen het bedrijf is een deskundig team van medewerkers werkzaam. Iedere opdracht - van een enkele woning van een particulier tot een omvangrijk utiliteitsbouwproject wordt op enthousiaste en adequate wijze uitgevoerd.

Bouwbedrijf Sleenhoff B.V. vindt zijn oorsprong in het jaar 1945 in Wijchen. De zwagers Beer van der Velden en Albert Sleenhoff startten het bouwbedrijf onder de naam "Firma Van der Velden en Sleenhoff". Dit bedrijf richtte zich vooral op woningbouwprojecten, scholenbouw, boerderijen en winkelpanden. In 1966 werd de "Firma Van der Velden en Sleenhoff" ontbonden en startte Albert Sleenhoff samen met zijn zoon Tonnie Sleenhoff een nieuw bouwbedrijf. Vanaf dat moment tot januari 2003 heeft "B.V. Bouwbedrijf A.M. Sleenhoff & Zn" ongeveer 1.500 woningen gerealiseerd. Door de jaren heeft dit bedrijf haar werkzaamheden uitgebreid. Het bedrijf specialiseerde zich, naast woningbouw, ook in de utiliteitsbouw, scholenbouw, gemeentehuizen, sport accomodaties, winkelpanden en bedrijfshallen.