Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Bouwbedrijf Van Engeland bv

Bouwbedrijf Van Engeland bv

Watermanstraat 108, 7324AK, Apeldoorn 055-3012998 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Iedereen heeft zo z’n eigen ideeën over prettig wonen. Maar of het nu gaat om bouwen, verbouwen, onderhoud of renovatie: Bouwbedrijf van Engeland is er om uw woonwensen werkelijkheid te maken. Samen met u, de opdrachtgever. Want u heeft uw eisen, wensen en verwachtingen. En wij hebben de expertise om u realistisch te adviseren.

Onze dienstverlening stopt niet bij uitvoeren. Vakmanschap en kwaliteit moeten vanzelfsprekend zijn, vinden wij. Betrokkenheid en openheid, dat is onze meerwaarde. U kunt dus altijd rekenen op persoonlijke aandacht, een helder advies en een transparante begroting vooraf. Hoe groot of hoe klein uw klus ook is.

Bouwbedrijf Van Engeland uit Apeldoorn is een gerenommeerd aannemingsbedrijf. Graag helpen wij om uw woonwensen waar te maken. Wij vragen altijd aan onze klanten: woont u hier met plezier? Als dat zo is, dan is een verbouwing of renovatie aan uw woning vaak een prima alternatief voor een verhuizing. Door onze aanpak hebben wij inmiddels met vele klanten een jarenlange relatie opgebouwd.

U kunt bij Bouwbedrijf Van Engeland terecht voor nieuwbouw of onderhoud van uw huis. Dit geldt uiteraard ook voor uw bedrijfspand. Voor al onze opdrachten werken wij met een duidelijke begroting vooraf. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Natuurlijk gaan wij uit van een realistisch ontwerp, waar we graag samen met u aan werken.

U kunt voor alle voorkomende (ver)bouwwerkzaamheden bij ons terecht. Van groot tot klein. En van eenvoudige aanpassing tot complexe verbouwing.

Bouwend Nederland en BouwGarant.
Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw en bij BouwGarant, het grootste keurmerk in de bouw. Dit biedt u de zekerheid van kwaliteit, vakmanschap en een correcte afhandeling.

Nog een paar omschrijvingen waarvoor u bij ons terrecht kunt:

Meer Aannemers in de buurt

Deze Bouwbedrijf Van Engeland bv vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.