Bouwmaat


  • X
   < 1 km

  Over Bouwmaat

  Bouwmaat is een professionele groothandel van bouwmaterialen voor de zakelijke markt. Alleen met een KVK-inschrijving kan je een Bouwmaat-pas aanvragen die nodig is om toegang te krijgen tot één van de vestigingen in de buurt. De bouwmaat heeft een bijzonder groot assortiment van meer dan 13.500 artikelen en de vestigingen zijn door heel nederland te vinden, de openingstijden zijn wel minder ruim dan die van bouwmarkten voor particulieren.

   

  Bouwmaat locaties en openingstijden

  Bouwmaat is met ruim 40 vestigingen te vinden door heel nederland. Vestigingen zijn elke werkdag geopend vanaf 07.00 tot 18.00. Een paar vestigingen in de grote steden zijn al vanaf 06.30 geopend. Op zaterdag is de winkel van 08.00 tot 15.00 geopend. De bouwgroothandel heeft helaas geen koopzondag. Voor de openingstijden van vandaag, bij een vestiging bij u in de buurt, kunt u gebruikmaken van de vestigingen locator.

   

  Assortiment, Diensten en Services

  Bij de bouwmaat kun je terecht voor al je Bouwmaterialen, Hout, Sanitair, Gereedschap, IJzerwaren, Elektra, Verlichting, Verf, Lijm kitten & Peur, Keurens. Op de website kun je bouwmaterialen bekijken en bestellen, bestellingen kunnen worden bezorgd of dezelfde dag nog opgehaald in één van de vestigingen. Ook producten die in direct in één van de winkels worden gekocht kunnen worden bezorgd met de bezorgservice.

   

  Betalen op rekening

  Bij veel opdrachten krijgen vakmannen pas bij oplevering betaald, bouwmaterialen moet dan eerst door de vakman zelf worden voorgefinancierd. Je kan bij Bouwmaat betalen op rekening, zó heb je hier zelf geen vermogen voor nodig. Met een kopie KVK en legitimatie kan je een krediet pas aanvragen. Met de pas kan je online en in de Bouwmaat vestigingen betalen. De facturen ontvang je per post of digitaal. De rekeningen kan je eenvoudig online betalen.

   

  Afvalcontainer huren

  Bij bouwmaat zijn ook afvalcontainer te huur, de containers zijn landelijk beschikbaar en tegen een scherpe prijs. Dankzij de snelle levertijden kan je op werkdagen binnen 24 uur al een afvalcontainer laten bezorgen.

   

  5 dingen die je niet wist over Bouwmaat

  1. Via Bouwmaat kan je reageren op klussen bij jouw in de buurt en extra werk binnenhalen.
  2. Speciaal gereedschap nodig voor een klus? Je kan het gereedschap huren bij een vestiging in de buurt.
  3. Via Bouwmaat en Stern kan je voordelig een bus leasen of kopen.
   Met het bouwmaat spaarplan kan je sparen voor leuke cadeaus. Je krijgt zegels voor het spaarprogramma bij iedere bestelling.
  4. Via Bouwmaat kan je gebruik maken van verschillende zzp diensten zoals: juridisch advies bij problemen met je klant of advies over je pensioen opbouw.
  5. Bouwmaat is van maandag tot vrijdag extra vroeg open, sommige vestigingen al om 6:30, maar de winkel kent geen koopzondag.

   

  Geschiedenis

  In 1971 opende Intergamma de eerste Gamma winkel voor doe-het-zelf klussers. In de jaren tachtig lieten steeds meer doe-het-zelf klussers de klus uitbesteden aan vakmannen. De omzet liep hierdoor flink terug. In 1986 besloot Intergamma hierop in te spelen met de Bouwmaat. Een groothandel voor ondernemers met bouwmaterialen. In 1988 werd het bedrijf verkocht aan CRH Bouwmaten BV en de Stiho Groep. Franchiseondernemers konden vanaf nu hun eigen Bouwmaat openen. Vanaf dat moment ging het snel met de Bouwmaat en groeit het aantal vestigingen verder in Nederland.

   

  Meer Groothandels in Nederland

  Bouwmaat gesloten? Probeer dan één van de onderstaande Groothandels!