Bouwmachines Gebroeders Weststrate BV

Bouwmachines Gebroeders Weststrate BV

De Puyeweg 1, 4463NA, Goes 0113-230112 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Gebr. Weststrate B.V. is een mechanisatiebedrijf met vier vestigingen in Zeeland te Krabbendijke, Goes, Koudekerke en Nieuwerkerk.
Wij bieden u een compleet pakket aan machines voor de landbouw, het intern-transport en het grondverzet, zoals gebruikte en nieuwe trekkers, oogstmachines, heftrucks, landbouw- en grondverzetmachines.

Gebr Weststrate Bouwmachines B.V. is Terex en Atlas dealer voor geheel Zeeland. Het programma van Terex omvat rupskranen, en overslagkranen, minigravers, dumpers en wielladers. Atlas is producent van mobiele kranen en rupskranen. Naast deze merken vertegenwoordigen wij ook IHI minigravers en rupsdumpers, Bomag verdichtingsapparatuur (stampers en trilplaten), Messersi minirupsdumpers en Giant knikladers en mini verreikers. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment machines voor het grondverzet. Natuurlijk levert Gebr. Weststrate B.V. ook uitrustingsstukken voor grondverzetmachines zoals sloophamers en bakken.

Gebruikte bouwmachines

Ons assortiment biedt tevens gebruikte mobiele kranen, rupskranen en andere bouwmachines van verschillende merken en uitvoeringen. Door regelmatige inruil hebben wij een sterk wisselende voorraad.

Service

Naast dit leveringsprogramma bieden wij u een goed uitgeruste serviceafdeling, zodat we u op locatie of in onze werkplaats van een uitstekende service kunnen voorzien. Ook zijn wij gecertificeert om uw graafmachine te voorzien van VA-keur.

Huur

Het is mogelijk dat u voor kortere of langere termijn uw machinepark wilt uitbreiden. GWB verhuur heeft dan voor u de oplossing in huis. Wij beschikken over een verschillende machines voor de korte verhuur als mobiele- en rups graafmachines, trilplaten, knikladers etc.

Voor advies op het gebied van koop, huur of lease van de juiste machine bent u bij ons aan het goede adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Meer Bouwmaterialen en machines in de buurt

Deze Bouwmachines Gebroeders Weststrate BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bouwmaterialen en machines in de buurt.