Breunesse Witgoedverkoop en reparaties

Breunesse Witgoedverkoop en reparaties

Abel Tasmanlaan 1, 3742PS, Baarn 035-5416635 Website

Openingstijden (27 feb - 5 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Joop Breunesse Witgoed is een bedrijf voor de reparatie, de verkoop en het onderhoud van al uw witgoed in Baarn en omstreken. U gaat er natuurlijk van uit dat uw witgoedapparatuur altijd correct functioneert en geen mankementen vertoont. Toch kan het soms gebeuren dat uw droger/ vaatwasser of wasmachine niet naar wens functioneert. Dit kan vele redenen hebben, maar de oplossing is vaak minder voor de hand liggend. Met één simpel telefoontje naar Joop Breunesse Witgoed uit Baarn is dit probleem echter zo snel mogelijk verholpen.

Onze vlotte servicedienst kan bijna elk merk herstellen en ons team staat dan ook 6 dagen per week tot uw beschikking van maandag tot er met vrijdag van 9.00 uur tot 1800 uur en zaterdag van 9.00uur tot 16.30uur. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de meeste storingen snel oplossen. In onze werkplaats word uw apparaat nagekeken en voor wij tot reparatie over gaan krijgt u altijd een prijs opgave en advies over de staat van uw apparaat.

Zo heeft u geen verrassingen achter af.Ook hebben wij een grote voorraad nieuwe apparaten zo dat u nooit lang zonder hoeft te zitten.

Naast onze professionele reparatieservice doen wij gedegen onderhoud, geven duidelijk aankoopadvies en zijn wij specialist op het gebied van de verkoop van uiteenlopend witgoed. Voor de aanschaf van nieuwe witgoedapparatuur bent u bij ons ook aan het juiste adres. Alle topmerken zo als Miele, Asko, Bosch, Siemens,Aeg,Bauknecht en Electrolux hebben wij in het assortiment. Wij leveren en Installeren zo wel vrijstaande als inbouw apparatuur.

Ons bedrijf Gespecialiseerd in witgoed in Baarn garandeert u een goede service bij de aankoop van een apparaat en een snelle levering.Maar nog veel belangrijker ook bij een storing kunt u op onze snelle service rekenen. Hier door zijn wij al meer dan 45 jaar een begrip in onze regio. Want wij weten dat onze apparaten u het leven makkelijker moeten maken. Maar dan moeten ze natuurlijk wel werken. Zo niet bel of mail ons dan.

Meer Elektronica & Witgoed in de buurt

Deze Breunesse Witgoedverkoop en reparaties vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Elektronica & Witgoed in de buurt.