Broek Vloerbedekking Fa Ron ten

Broek Vloerbedekking Fa Ron ten

Krommenieerpad 170, 1521HB, Wormerveer 075-6289363 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Gaat u bouwen, verbouwen of renoveren en heeft u daarvoor stoffeerders nodig? Ron ten Broek, helpt u graag op weg! Ron ten Broek beschikt over vakkundige, en betrouwbare stoffeerders die al jaren lang beschikken over de kennis die daarbij komt kijken.
Onze specialisatie is het uitvoeren van kleine en grote stofferingsprojecten in scholen, ziekenhuizen, zorgcentra, openbare gebouwen, kantoren en winkels, maar ook voor woningstoffering bent u bij ons aan het goede adres!
Wij leveren een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten. Daarnaast kunt u rekenen op deskundige materiaal- en onderhoudsadviezen, een betrouwbare service en natuurlijk werk van uitstekende kwaliteit.
Al onze producten, kunt u aanschouwen in onze winkel gevestigd: Krommenieerpad 170 te Wormerveer.
De winkel bevind zich in Wormerveer gelegen aan de marktplein. Wij beschikken over goedopgeleiden mensen die ten alle tijden een goed en passend advies kunnen geven. Deze mensen kunnen u alle producten laten zien. Mocht u besluiten een product aan te kopen, dan komt altijd een van onze technische mensen bij u langs om alles op te meten, en te bekijken hoe de beste kwaliteit kan worden gegarandeerd!
Marmoleum/Linoleum vloerbedekking wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals: lijnolie, natuurlijke harsen, houtmeel (of kurkmeel), kalksteen en kleurstoffen.
Linoleum is zeer slijtbestendig en de kleuren blijven mooi. Linoleum is dankzij de antistatische eigenschappen eenvoudig te reinigen en wordt daardoor veel toegepast op plaatsen waar grote hygiëne vereist is. Uit onderzoek blijkt dat bacteriën zich niet op linoleum voortplanten. Dit maakt linoleum tot een zeer populaire vloerbedekking in medische instellingen. Linoleum is resistent tegen chemicaliën (getest volgens EN 423), maar niet bestand tegen langdurige inwerking van alkaliën.
De levensduur is afhankelijk van gebruik en onderhoud en bedraagt 20, 30, soms zelfs 40 jaar.

Meer Vloeren in de buurt

Deze Broek Vloerbedekking Fa Ron ten vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Vloeren in de buurt.