Burbach Makelaars

Burbach Makelaars

Blankenburgerstraat 26 B, 7481EB, Haaksbergen 053-5724800 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bedrijfsonroerendgoed verkopen is geen doe-het-zelf-kwestie. Daar komt meer bij kijken dan u denkt. Om geen belangrijke punten te vergeten en om u veel werk uit handen te nemen, kunt u Burbach Makelaars uw NVM-bedrijfsonroerendgoedmakelaar in de arm nemen. Wij zorgen er verder voor dat u een goede prijs maakt en dat alle juridische aspecten worden meegenomen.
U wilt uw bedrijfsonroerendgoed verkopen? Wilt u uw bedrijfsonroerendgoed voor een bepaalde datum kwijt? Heeft u een ander bedrijfspand nodig? Stelt u bepaalde eisen aan de koper? Allemaal zaken waarvan het goed is om deze vooraf met Burbach Makelaars uw NVM-verkoopmakelaar door te spreken. Hij is altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Daardoor kan hij u in een vrijblijvend gesprek van advies voorzien. Daarnaast geeft hij aan wat hij allemaal verder voor u kan betekenen.

Welke dienstverlening u ook kiest, Burbach Makelaars behartigt alleen uw belang. Daarbij spreekt u ook samen af welke vergoeding daar tegenover staat. Door duidelijke afspraken te maken, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Een bedrijfspand kopen is waarschijnlijk een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Zo’n beslissing wordt omgeven door allerlei onzekerheden en u heeft waarschijnlijk veel vragen. Burbach Makelaars geeft u antwoord op al uw vragen en geeft u zekerheid en veiligheid bij de aankoop. Wij zijn als geen ander thuis in dit marktsegment. Wij werken volgens de voorwaarden van de NVM. Dat betekent voor u dat wij uitsluitend uw belangen behartigen en niet die van de verkopende partij. Ook bij de verkoop van uw eigen bedrijfspand zullen wij alleen voor u optreden. Kopers die Burbach Makelaars inschakelen kunnen rekenen op een betrouwbare en professionele werkwijze.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Burbach Makelaars vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.