Bureau voor Tuin- en Landschapsarchitectuur P. Koeken

Bureau voor Tuin- en Landschapsarchitectuur P. Koeken

Heusdensebaan 130, 5076VA, Haaren 013-5915593

Openingstijden (22 mei - 28 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Erica Tuinarchitectuur is een vertrouwd hoveniersbedrijf in Zuidwest Brabant.
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van (exclusieve) tuinen voor particulieren, bedrijven en semi-overheid.
Door de soms gewaagde smaak van onze tuinarchitect willen wij trendsetter zijn in de wereld van tuinarchitectuur en daarbij zo goed mogelijk aansluiten op de wensen van de klant.

Erica Tuinarchitectuur is een VCA-gecertificeerd bedrijf waarbij kwaliteit, veiligheid en arbo-omstandigheden hoog in het vaandel staan.

Op het bedrijf van Erica Tuinarchitectuur worden 15 modeltuinen gratis open gesteld van maandag t/m zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. In de modeltuinen kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe tuin en u kunt er een breed assortiment planten in werkelijkheid zien, voelen en ruiken.

Ons ruim opgezette bedrijf beschikt over een eigen kwekerij met bomen, heesters, coniferen en vaste planten. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een breed assortiment opgebouwd waarbij we de eigenschappen van de planten goed kennen. We vinden het belangrijk wat we verkopen want wij willen graag een tevreden klant. Naast ons betrouwbare assortiment proberen we ook steeds nieuwe planten uit. We willen niet stil staan maar juist gaan voor vernieuwing. Wanneer de nieuwe planten ons bevallen, zullen ze in beplantingsplannen worden opgenomen.
Doordat we de kwekerij in eigen beheer hebben, kunnen wij voor een snelle levering van de planten zorgen. Het is geen enkel probleem wanneer u planten in uw tuin wilt die wij niet op voorraad hebben. Wij kunnen deze voor u bestellen bij onze collegakwekers.

Als u wilt, kunnen wij u referenties toezenden zodat u met eigen ogen kunt zien wat wij maken. Wij hopen u graag te mogen ontvangen op ons bedrijf.

Meer Tuinaanleg en onderhoud in de buurt

Deze Bureau voor Tuin- en Landschapsarchitectuur P. Koeken vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tuinaanleg en onderhoud in de buurt.