Burgmeijer's Bouwbedrijf BV

Burgmeijer's Bouwbedrijf BV

Streekweg 17, 1616AA, Hoogkarspel 0228-561439 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Burgmeijer's Bouwbedrijf heeft zijn stempel op de Hoogkarspelse en Westwoudse samenleving gezet en zijn bijdrage geleverd aan de instandhouding van een stuk architectonisch cultuurgoed. Daarvan getuigen de restauraties aan gebouwen onder Monumentenzorg en vele particuliere monumenten.

Er zijn een aantal uitgangsmodellen van de bungalows, maar die kunnen tot op de centimeter worden aangepast. Kopers zitten nergens aan vast. De dakhelling, het gevelaanzicht, de indeling; alles wordt gemaakt zoals de koper dat wil. Ander voordeel van de Bungalowbouwer aanpak is dat er nog volgens de traditionele methodes gebouwd wordt, met gebruik van moderne technieken natuurlijk.

U kunt kiezen uit een aantal type huizen. Vervolgens bepaalt u welke afmetingen uw woning moet krijgen en of u al dan niet, de dakhelling aan wilt passen, een garage, dakkapel of andere extra opties wilt. Elk van de typen woningen kan dus in elke gewenste afmeting en dakhelling worden gebouwd. Daarbij heeft u keuze uit talloze modellen. Tenslotte is er bij elk model een scala van uitvoeringen mogelijk voor de indeling van uw woning. Dat geldt zowel voor de binnenkant als voor de gevels.

Wie echt maatwerk en exclusiviteit wil kan kiezen voor bouwen onder architectuur. De voordelen zijn legio. U krijgt een exclusief huis, waarvan slecht één gebouwd zal worden, uw huis wordt daarmee onderscheidend. Uiteraard wordt deze woning helemaal volgens uw eisen en wensen gebouwd, u bedenkt het maar en een goede architect verwerkt dit in de bouwplannen. Het kan daarbij wel eens voorkomen dat het technisch niet haalbaar lijkt te zijn maar een goede architect is creatief, vindingrijk en technisch erg sterk.

In de bouwfase is het de gewoonte dat de architect ook de bouw voor u gaat begeleiden, dan bent u er zeker van dat alles wordt zoals in het oorspronkelijke plan is bedacht.

Het zal u niet verbazen dat de architect ook een leuk salaris wil verdienen en dat wordt hem of haar ook van harte gegund.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Burgmeijer's Bouwbedrijf BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.