Business Art Service

Business Art Service

Oosterhoutseweg 18, 4941WZ, Raamsdonksveer 0881800180 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Kunst huren

De full-service formule van Kunst.nl maakt kunst huren extra aantrekkelijk. Alle service is inbegrepen, inclusief advies en begeleiding door een ervaren art consultant, transport, professioneel ophangen en plaatsen, ophangsystemen en verzekering. Ook inbegrepen is een jaarlijkse wisseling, waardoor uw kunstcollectie eigentijds en inspirerend blijft.

Grootste en meest eigentijdse kunstcollectie

Kunst voor bedrijven en instellingen

Kunst inspireert en kunst motiveert. Kunst draagt bij aan een prettige werkomgeving en versterkt de uitstraling van uw organisatie. Business Art Service (BAS), de zakelijke tak van Kunst.nl, verzorgt al ruim 25 jaar kunst voor bedrijven en instellingen.

Kunst huren bij Kunst.nl betekent keuze uit ruim 50.000 schilderijen, (foto)grafische werken en sculpturen van ruim 1.000 kunstenaars. Alle kunstwerken zijn, anders dan bij andere aanbieders, specifiek geselecteerd voor de werkomgeving. Ieder jaar worden duizenden nieuwe kunstwerken aan de collectie toegevoegd. Werken die niet meer voldoen, worden afgestoten. Kunst huren bij Kunst.nl biedt u daardoor altijd een vernieuwende kunstcollectie van hoge kwaliteit.

Kunst huren bij de marktleider

Kunst huren doet u bij Kunst.nl, voortgekomen uit Business Art Service, al ruim 25 jaar marktleider in kunst voor bedrijven en instellingen in Nederland en België. Dat merkt u bijvoorbeeld aan de professionaliteit en klantgerichtheid van onze 40 medewerkers. Niet voor niets huren al bijna 2.000 opdrachtgevers, MKB tot beursgenoteerd, kunst bij Kunst.nl.

Kunst voor thuis

De grootste kunstcollectie van Nederland, nu ook beschikbaar voor u als particulier. Het perfecte kunstwerk voor uw woning vinden was nog nooit zo eenvoudig. Maak online een voorselectie van uw favoriete kunstwerken en kies een datum om deze te bezichtigen.

Meer Antiek en kunst in de buurt

Deze Business Art Service vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Antiek en kunst in de buurt.