CG Security

CG Security

Randweg 122, 3074BW, Rotterdam 010-2910744 Website

Openingstijden (27 mrt - 2 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

CG Security; gevestigd te Rotterdam nabij de Feyenoordkuip is er alles aan gelegen u een veilig gevoel in en rond huis, kantoor of bedrijf te geven. CG Security kwam in 1996 op de Nederlandse markt met een woning, kantoor en bedrijfsbeveiligingssysteem waarover de afnemers tot op de dag van vandaag nog steeds laaiend enthousiast blijken te zijn. Dit systeem is vanuit het buitenland ingevoerd en op de Nederlandse markt gebracht.
Het beveiligingssysteem is ontstaan uit de verzekeringswereld.

Dagelijks worden we weer geconfronteerd met de gevolgen van bijvoorbeeld misdaad, inbraak en brand in onze samenleving. Hierbij worden de veiligheidsrisico's meestal onderschat totdat het werkelijkheid is.
Om dergelijke risico's te voorkomen zijn we er bij CG Security dan ook trots op dit beveiligingssysteem te mogen verkopen. Met genoemd systeem kan men er van verzekerd zijn dat bewoners van huis, kantoor en/of bedrijf worden voorzien van de nieuwste vorm van persoonlijke vrijheid.

Preventie-adviseurs
Wij zijn een landelijke organisatie die werkt door heel Nederland. Dagelijks zijn we met vele adviseurs op pad om beveiligingssystemen aan de man of vrouw te brengen. De vraag is er naar, want vele particulieren en bedrijven gingen u al voor. Reden waarom we nog steeds uitbreiding van het team van actieve adviseurs voor verkoop van beveiligingssystemen kunnen gebruiken.

Beveiligingssystemen
De beveiligingssystemen zijn zeer goed gekwalificeerd (gecertificeerd volgens de VEB Europese normen) en blijken in het algemeen de beste keus te zijn. Zeer eenvoudig te bedienen, zowel vanuit het pand als vanaf de buitenkant. De beveiligingssystemen kunnen aangesloten worden op de meldkamer zodat u 24 uur per etmaal beveiligd bent.
Een uitzonderlijk vernuftig beveiligingssysteem via detectie van alarm, camera, brand, toegangscontrole, schrikverlichting en medische alarmering.
Mede dankzij het eenvoudige bedieningsgemak bij uitstek geschikt voor ouderen en zieken.

Meer Woonaccessoires in de buurt

Deze CG Security vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonaccessoires in de buurt.