Cabinet Adviseurs Gommans en Hanssen Accountants

Cabinet Adviseurs Gommans en Hanssen Accountants

Mauritslaan 65, 6161HR, Geleen 046-4106766

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

‘De financiële dienstverlener voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.’

Als ondernemer bent u dagelijks bezig om uw bedrijf op een gezonde manier te laten groeien. Dat betekent dat uw financiële zaken goed geregeld moeten zijn. U moet kunnen rekenen op een dienstverlener die uw taal spreekt en met u meedenkt. Een partner die kansen en bedreigingen waarneemt en u bedient van goede adviezen en een uitgebreid servicepakket. Kortom, u wilt maatwerk.

Cabinet adviseurs wil die partner voor u zijn op het gebied van accountancy, fiscale dienstverlening en loonservice.

Wij staan graag voor u klaar vanuit onze vestigingen in Geleen en Maastricht.

Omdat wij zelf ondernemers zijn, begrijpen wij uw wensen. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke, op maat gesneden aanpak. Bij Cabinet adviseurs beschikt u over een vast aanspreekpunt, die uw zaken behartigt en uw vragen beantwoordt.

Permanente scholing
Onze kennis wordt permanent bijgeschoold, zodat wij een constante kwaliteit van onze adviezen en diensten kunnen waarborgen. Wij weten wat er in uw branche leeft en kunnen daardoor snel en accuraat op ontwikkelingen inspelen.

Totaal oplossingen
Cabinet adviseurs biedt u totaal oplossingen en doet net even dat stapje extra voor u, zodat u zich als ondernemer volledig kunt richten op het voeren van uw bedrijf.

Wie een eigen bedrijf voert, moet volgens ons zo min mogelijk worden belast met administratieve aangelegenheden. Wij kunnen u daarbij helpen door op een persoonlijke wijze zorg te dragen voor uw administratie en uw administratieve verplichtingen richting Belastingdienst en uitvoeringsinstanties.

Gezond financieel beleid
Maar, wij gaan verder. Bij Cabinet adviseurs beschikken we over een bedrijfseconomische achtergrond en jarenlange ervaring in de accountancy. Daardoor kunnen wij u op een doordachte en effectieve wijze bij staan in uw bedrijfsvoering. Wij willen voor u een sparringpartner zijn, die samen met u komt tot een concreet en gezond financieel beleid.

Meer Belastingdiensten in de buurt

Deze Cabinet Adviseurs Gommans en Hanssen Accountants vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Belastingdiensten in de buurt.