CarXpert van Keijsteren

CarXpert van Keijsteren

Kooikersweg 5, 5361VA, Grave 0486-472118 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Autobedrijf Van Keijsteren is reeds decennia lang gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle gangbare merken automobielen en verzorgt bovendien de APK keuring, aircoservice en schadebemiddeling. Het grote voordeel van een dergelijk universeel bedrijf met Bovag lidmaatschap, is dat u jarenlang bij hetzelfde autobedrijf klant kunt blijven, ook al wisselt u af en toe van automerk. En wanneer u meerdere auto’s in uw huishouden heeft, kunnen alle auto’s bovendien op één vertrouwd adres ondergebracht worden.

U kunt met uw auto altijd bij CarXpert van Keijsteren terecht voor alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto, ongeacht het merk. Bijvoorbeeld:
APK Keuringen
Kleine of grote onderhoudsbeurten
Winter of zomer controlebeurt
Uitlezen van het computersysteem in uw auto
Aircoservice
Banden
Remmenservice
Uitlaten.

Onze BVQI certificering, Bovag lidmaatschap en betrokkenheid met de CarXpert staan garant voor een hoge kwaliteit van het geleverde werk. Wij beschikken over een moderne werkplaats voorzien van de laatste diagnoseapparatuur en testkasten. Verder beschikken we over vakkundig personeel.

APK-Keuring

Bij ons bent u altijd van harte welkom voor een APK keuring. Wij vinden het belangrijk dat u met een tevreden gevoel weg gaat. Dus stellen wij u altijd op de hoogte van eventuele reparaties die nodig zijn om de auto door de keuring te krijgen. Wilt u weten voor welke datum uw Auto APK gekeurd moet worden, klik dan op de link op onze website en vul vervolgens het kenteken van de auto in.

Wist u dat u tot twee maanden (60 dagen) vóór uw APK vervaldatum uw auto al kunt laten keuren, zonder dat de nieuwe vervaldatum voor volgend jaar wijzigt? Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is en levert u bovendien geen dagen in.

Airco Service

Steeds meer mensen hebben een airco in de auto. Een autoairco is comfortabel, in de zomer houdt de airco uw auto lekker koel en in de winter voorkomt het beslagen ramen.

Meer Autoschadeherstelbedrijven in de buurt

Deze CarXpert van Keijsteren vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoschadeherstelbedrijven in de buurt.