Openingstijden.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2016! Help jij ons aan de titel? Stem via deze link en maak kans op mooie prijzen!

Carport Harderwijk

Carport Harderwijk

Nobelstraat 26, 3846CG, Harderwijk 0341-434344 Website

Openingstijden (17 okt - 23 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Carport Harderwijk produceert, levert en plaatst carports, luifels, en overkappingen volgens klantspecificatie. Door veelal het frame van aluminium d.m.v. lassen samen te stellen ontstaat er een duurzaam frame. Door de bijzondere esthetische vormgeving in de constructie is het gehele dak doorgaans beloopbaar, Dit gaat ook op voor de 16 mm Lexan kanaalplaten, gelaagd glas of andere materialen. Het totale traject word door Carport Harderwijk verzorgd met een grote lichtkoepel als resultaat. Vorm, kleur, afmeting word in stijl gebracht met de omgeving zoals u dat wenst.

Door het basis frame op te bouwen uit aluminium en te lassen ontstaat een duurzaam frame wat geen hinder heeft elektrolytische corrosie. De enkele verbindingen die nog overblijven zoals met de staander en of aan de gevel worden met zorg zodanig geïsoleerd zo dat daar geen problemen kunnen ontstaan.

De vorm van het frame word bepaald door de vraag zoals b.v. een uitsparing vanwege bestaande schoorsteen, uitlaat van een C.V. of de scheve c.q. ronde vorm van de gevel. Maar ook kan de vorm bepaalt worden door de wens van een plat dak, gebogen, puntdak of lessenaars dak

Als dak materiaal word veelal gekozen voor diverse soorten Lexan (poycarbonaat) kanaal platen maar hiervoor word ook wel de massieve Lexan plaat, gelaagd glas, duobond of andere materialen toegepast.

De kleur van de frame delen kan in iedere gewenste kleur gebracht worden of indien gewenst in meerdere kleurstelling.
De lak die word toegepast is een autolak en door de bijzondere voorbehandeling levert dit een zeer duurzame afwerking op.

Plaatsen van de carport vind doorgaans door onze eigen gespecialiseerd medewerkers met in eigenhuis ontwikkelde machines plaats. Ook de fundatie word door Carport Harderwijk verzorgd en indien noodzakelijk, als dit word aangegeven, word ook het eventuele heiwerk geregeld.

Voordelen van een carport of overkapping van Carport Harderwijk zijn o.m.
Droge en schoonblijvende auto.

Meer Garages in de buurt

Deze Carport Harderwijk vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Garages in de buurt.