Carwash Clean City Amsterdam

Carwash Clean City Amsterdam

President Kennedylaan 783, 1079MS, Amsterdam 06-43005087 Website

Openingstijden (23 jan - 29 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Carwash Clean City Hand Carwash.

Carwash Clean City levert een dienst die uniek is in Amsterdam.
Wij wassen uw auto van binnen en buiten handmatig.
Omdat uw auto altijd schoner wordt door het wassen met de hand dan op een andere manier. De auto blijft langer schoon en je hebt geen last van krassen. Ook wordt vaak bij een reguliere wasbeurt de binnenkant niet meegenomen. Wij vinden dat een auto zowel van buiten als van binnen schoon moet zijn.
Carwash Clean City nodigt u daarom uit om de uiterlijke en innerlijke schoonheid van uw auto naar boven te halen!

Het idee achter Carwash Clean City is dat de autowasstraat niet voor iedereen een geschikte optie is. Ook het zelf handmatig wassen van uw auto is een tijdrovende bezigheid waar veel mensen niet aan toekomen. Een schone auto kan echter wel een visitekaartje zijn voor uw bedrijf of voor uzelf.

Omdat er eigenlijk weinig opties op de markt zijn naast de autowasstraat of het zelf handmatig wassen, biedt Carwash Clean City u de oplossing.
Wij maken uw auto zowel van binnen als van buiten schoon ongeacht welke van onze wasbeurten u kiest. Wij streven er trouwens altijd naar om de auto binnen een half uur schoon te maken.

Carwash Clean City streeft ernaar om net zo goed voor uw auto te zorgen zoals u dit zelf doet en u een product te leveren waar u meer dan tevreden mee bent. Wij zien uw bezoek bij Carwash Clean City daarom graag tegemoet!

Carwash Clean City is er niet alleen voor de particuliere markt. Ook bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres. Voor de zakelijke klant bieden wij volledig op maat gemaakte pakketten. U kunt aangeven op welke werkzaamheden u de nadruk wenst te leggen, zodat we voor u een individueel wasprogramma samenstellen.

Wij brengen uw auto terug in showroomstaat!

Daarnaast kunnen we u forse kortingen bieden, wanneer er afspraken worden gemaakt om een minimum aantal auto’s per maand aan ons uit te besteden.

Meer Autowasserijen in de buurt

Deze Carwash Clean City Amsterdam vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autowasserijen in de buurt.