Casa Cura

Casa Cura

Neuweg 27, 1211LV, Hilversum 035-6241921 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Fysio-Workx houdt zich bezig met klachten en aandoeningen van het houding en bewegingsapparaat, die mede het gevolg zijn van het werk of die het werken beperken. Fysio-Workx houdt zich vooral bezig met de arbeidsrelevante problemen van de individuele werknemer en kan ook het bedrijf van advies voorzien.

Om de arbeidsrelevante klacht te beoordelen wordt na een intake, waarin een functie- taak-handelingen analyse en werkgebonden factoren specifiek aan de orde komen, een plan van aanpak bepaald.

Werkgebonden factoren die aan de orde komen zijn: werkhouding, werkplek, werktaken, werkduur en werkorganisatie.

Informatie, gericht advies en behandeling van de arbeidsrelevante klachten kunnen toenemende beperkingen en (dreigend) verzuim voorkomen of oplossen.

Naast de reguliere fysiotherapeutische interventie kan een behandeltraject oa. bestaan uit een (re-integratie) trainingsprogramma, een instructietraining op de werkplek of een werkplekonderzoek.

Fysio-Workx kan interventies aanbieden op het gebied van: preventie, behandeling en re-integratie.

Fysio-Workx zal zich zoveel mogelijk richten op een verantwoorde werkhervatting van de werknemer.

Fysio-Workx werkt hierbij nauw samen met alle bij de behandeling, begeleiding en beoordeling van de (dreigende)verzuimende werknemers, met arbeidsrelevante klachten, betrokken beroepsgroepen, waaronder huis- en bedrijfsartsen, arboadviseurs en verzekeringsartsen.

Kortom: Fysio-Workx levert een pakket waarin preventieve, curatieve en reïntegratiemethoden gecombineerd worden. Dit door middel van analyse, advies, voorlichting, training, begeleiding en behandeling over werkplek, hulpmiddelen, omgeving, houding, beweging en gedrag, zowel individueel als in groepsverband, op de werkplek dan wel in de eigen praktijk en zowel monodisciplinair als binnen een multidisciplinaire aanpak. Daarbij staan kwaliteit, snelheid, doelmatigheid, samenhang en transparantie centraal.

Meer Consultatiebureaus in de buurt

Deze Casa Cura vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Consultatiebureaus in de buurt.