Cesar Horst

Cesar Horst

Westsingel 96, 5961DH, Horst 077-3987748 Website

Openingstijden (23 okt - 29 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Oefentherapie Cesar.
Bewegen doen we allemaal, jong en oud. Dit zijn meestal gewoonten waar we niet bij stil staan.

In theorie weten we veel over gezond bewegen. We weten dat beweging goed is. We weten dat een rechte houding goed is. We weten dat we bij tillen de knieën moeten gebruiken. Toch blijkt dat we deze kennis niet altijd in de praktijk brengen. En dat komt vaak omdat we niet weten hoe we dit moeten doen. Dit kan de oorzaak zijn van lichamelijke klachten.

Mensen met lichamelijke klachten hebben vaak vele vragen. Ze zijn de controle over hun lichaam deels kwijt. Op dat moment zoeken mensen hulp en wenden zich tot hun huisarts. De huisarts luistert naar u en stelt een behandeling voor. Dit kan bijvoorbeeld Oefentherapie Cesar zijn.

Oefentherapie Cesar is een paramedische behandelmethode, gericht op behandeling en voorkoming van klachten ten gevolge van een onjuist houdings- en bewegingspatroon, al dan niet veroorzaakt door een bepaalde afwijking of ziekte.
"Hier heb ik geleerd de dingen anders te doen."

Hoe word je weer gezond en hoe zorg je er zelf voor zo gezond mogelijk te blijven. U wilt zich toch lekker voelen, niet waar? Lichamelijk ongemak is hinderlijk, daar kun je behoorlijk last van hebben. Reden te meer om er zelf alles aan te doen om te leren de klachten te managen.

Ieder persoon en elke klacht is anders. De lichaamsbouw is persoonlijk, iedereen heeft eigen interesses en voorkeurspatronen/-bewegingen, klachten verschillen, werkzaamheden lopen uiteen van zittend administratief werk tot zware fysieke belasting, hobby`s zijn divers…. Dit vraagt om een persoonlijke klachtgerichte, motiverende aanpak.

Onze therapeuten zijn ervaren, praktisch, empathisch, enthousiast, creatief, behulpzaam en evenwichtig. Dit samen met de deskundigheid op verschillende terreinen zorgt dat de therapeuten van CesarHorst u de aanpak kunnen bieden, die bij u past.

Lichamelijk ongemak kost energie.