Chaletpark Florinata

Chaletpark Florinata

Harremaatweg 44 1, 3781NK, Voorthuizen 0342-472825 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Park Florinata heeft een lange historie als recreatieoord midden op de Veluwe. Gastvrijheid, rust en een geweldige sfeer zijn bepalend voor de positieve ervaringen die onze gasten opdoen.

Wij heten u dan ook van harte welkom op deze site en hopen dat u iets zult proeven van Park Florinata. Natuurlijk hopen we u ook nog eens te begroeten als bezoekers of gasten van ons park.

Door de recente aankoop van een aangrenzend recreatiepark en de samenvoeging met het reeds bestaande park, kunnen we u ook een ruime keuze aan kavels en daarop geplaatste chalets aanbieden.

Park Florinata is een verblijf met een rijke historie dat rustig verscholen ligt op de Veluwe in de luwte van de bossen. Wat onmiddellijk opvalt bij een bezoek aan het park is de rustige sfeer met respect voor de natuur. De hoge bomen en struiken laten iets zien van de lange periode dat dit park zich heeft ontwikkeld. De accommodatie presenteert zichzelf zo als een karaktervolle en rustgevende oase, in conditie gehouden door de gepassioneerde verzorging van de huidige eigenaresse.

Park Florinata heeft hierdoor niet alleen recreanten als gast, maar ook een verscheidenheid aan dieren zoals eekhoorns, konijnen, uilen en spechten. Het park is bewust kleinschalig van opzet en biedt veel privacy zodat u in alle rust kunt recreëren. Door de recente uitbreiding met 35 kavels heeft het park gekozen voor een beperkte en duurzame ontwikkeling en is er een unieke aansluiting gekomen met het (aangrenzende) natuurgebied.

Het park is voorzien van de modernste infrastructuur zoals aardgas, cai, elektra, centraal rioleringssysteem, verharde parkeerplaatsen en natuurlijk sfeervolle verlichting. Dit unieke stukje natuur biedt al ruim 30 jaar een oase voor gasten die op zoek zijn naar rust in de natuur.

Meer Campings in de buurt

Deze Chaletpark Florinata vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Campings in de buurt.