Chiropractie Hooigracht

Chiropractie Hooigracht

Hooigracht 77, 2312KP, Leiden 071-5144115 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  gesloten
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Het adres voor een deskundige behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat. Meest voorkomend zijn nek-, rug- en schouderklachten. Van sportblessure, stressproblematiek tot aan bekkeninstabiliteit. Wij komen zonder medicijnen of operaties in meestal 6 tot 7 behandelingen tot structurele pijnverlichting en meer bewegingsvrijheid. De behandelingen worden uitgevoerd door de internationaal opgeleide chiropractor, Anne Mette Knudsen.

Zonder verwijzing van huisarts of specialist kunt u bij ons terecht. De chiropractor onderzoekt uw klachten, stelt een diagnose en behandelt uw klachten in overleg met uzelf. De behandelingen zijn geschikt voor patiënten van alle leeftijden.
De behandelmethodiek:
1.Wij stellen u tijdens uw eerste bezoek vragen over uw klachten, maar ook over de uw algemene gezondheid, ziektes in het verleden en leefgewoontes.
2.Hierna volgt een lichamelijk onderzoek. Uw houding en bewegelijkheid van de wervelkolom en ledematen worden geobserveerd. Een combinatie van chiropractische, medische en neurologische onderzoeken helpen ons het probleemgebied te lokaliseren. Soms worden röntgenfoto's gemaakt of bestaande onderzoeken opgevraagd.
3.Dit gesprek en de resultaten van dit onderzoek lijden tot een diagnose en de chiropractor legt u uit of uw klacht chiropractisch behandeld kan worden. Als u klacht niet binnen ons vakgebied valt, zullen wij u verwijzen naar huisarts of specialist.
4.Er zijn verschillende behandelingstechnieken. Kern van elke behandeling is het toepassen van precies gedoseerde druktechnieken op de wervelkolom, schedel of elders. Dat doet de chiropractor meestal met de hand, soms wordt er een instrument gebruikt. U ondergaat zo'n behandeling op een speciale verstelbare behandeltafel. De druktechnieken hebben ten doel blokkades en storingen op te heffen en de soepelheid van het lichaam te herstellen. Meestal is zo'n behandeling niet pijnlijk, maar als dat wel het geval is, laat de chiropractor u dat vooraf weten.

Meer Chiropractoren in de buurt

Deze Chiropractie Hooigracht vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Chiropractoren in de buurt.