Clazing BV Slachterij

Clazing BV Slachterij

Bierhoogtweg 17, 2761JH, Zevenhuizen 0180-632247 Website

Openingstijden (25 mei - 31 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag


Bedrijfsomschrijving

Clazing BV is in 1967 opgericht door dhr. G.J. Clazing. Met ca. 10 werknemers werden er ongeveer 800 kuikens per dag geslacht. Momenteel worden er meer dan 500.000 stuks kuikens per week geslacht en verwerkt van 2000 gram en zwaarder in de moderne pluimveeslachterij.  Rekening houdend met energie en water besparing wordt er aan de hoogste milieu eisen voldaan. Wij garanderen  optimale houdbaarheid en de hoogste kwaliteit op onze vers producten. Zowel vers als diepgevroren producten. Dit garandeert een optimale versheid en lange houdbaarheid.

De producten worden, klaar voor verdere verwerking of klaar voor consumptie, afgeleverd aan o.a. groothandelaren, retail in Business to Business, verwerkingsindustrie, export en aan zelfstandige poeliers.

Kwaliteit & voedselveiligheid
De markt vraagt continu om garanties ten aanzien van kwaliteit en voedselveiligheid. Om in deze behoeftes te voorzien houdt Exportslachterij Clazing BV zich intensief bezig met kwaliteitssystemen zoals IKB en FSSC22000 en zijn we halal gecertificeerd. Door de strenge controles die worden uitgevoerd door de instantie Lloyd’s Register houdt Exportslachterij Clazing BV haar kwaliteitssysteem continue op peil en kan gemakkelijk worden ingespeeld op de huidige wetgeving.

De Nederlandse Voedsel- en warenautoriteit (NVWA) houdt op haar beurt continu toezicht tijdens het slachtproces.

Transport
Exportslachterij Clazing BV beschikt over een modern wagenpark, welke bestaat uit transport voor de aanvoer van levende kuikens en koeltransport  voor de geslachte produkten. Kuikens worden vervoerd in een modern containersysteem. Na het lossen van de containers op de slachterij worden zowel de containers als de vrachtwagens grondig gereinigd en gedesinfecteerd op onze wasplaats. Al het personeel wat met levende kuikens werkt is opgeleid volgens EG-wetgeving 1099/2009

Samenwerking met vaste, betrouwbare leveranciers en een eigen transport van boer naar slachterij, waarborgen een vaste stroom gezonde dieren.

Meer Supermarkten in de buurt

Deze Clazing BV Slachterij vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Supermarkten in de buurt.