Clercx Claassen Leenders Netwerk Notarissen

Clercx Claassen Leenders Netwerk Notarissen

Nieuwe Ginnekenstraat 30, 4811NS, Breda 076-5222700

Openingstijden ( 5 dec - 11 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een middelgroot notariskantoor dat reeds jarenlang in Breda is geworteld en door haar ervaring en kwaliteit over veel deskundigheid beschikt.

Geschiedenis Notariskantoor Clercx & Broers
Het notaris kantoor is op 8 mei 1972 in Breda opgericht door de heer Jan van Bavel en is altijd gevestigd geweest op de Ulvenhoutselaan te Breda. Na overname in 1993 door de heer Martin Broers is het notariskantoor verhuisd naar de Ginnekenweg 159 Breda. Op 1 januari 2007 is als opvolger van de notarissen Broers en Van Bavel benoemd tot notaris de heer Stijn Clercx.

Geschiedenis Notariskantoor Claassen Leenders
Het notariskantoor werd voorheen gevoerd door de volgende notarissen: Mr. A.I.M. Berendsen, Mr. F.C.A. van Esch, A.J.M. Commissaris, het kantoor beschikt dan ook over alle akten welke ooit door genoemde notarissen zijn getekend. Voorafgaande aan de fusie tussen de kantoren Claassen Leenders Netwerk Notarissen te Breda en Notariskantoor Clercx & Broers te Breda werd het kantoor gevoerd door Rudolf Claassen en Bart Leenders.

Het nieuwe kantoor Clercx Claassen Leenders Netwerk Notarissen
In de nieuwe samenstelling is ons kantoor in staat om uw belangen nog beter te behartigen. De schaalgrootte geeft de mogelijkheid om specialistische notariele dienstverlening aan te bieden.
Aan de andere kant blijft onze persoonlijke benadering hierbij bovenaan staan.

Hoe maak ik mijn relatie officieel? Eenmanszaak of bv? Wat betekent een scheiding voor mij? Is mijn droomhuis juridisch oké? Moet ik een erfenis accepteren? Een financiële toekomst en zorg voor mijn kinderen vastleggen? Zorg voor later voor mijn partner en bedrijf?

Wij staan graag voor je klaar met informatie en advies op meerdere momenten in jouw leven. Wij ondersteunen je bij het maken van keuzes en zorgen voor het juridisch juist vastleggen van jouw zaken.

Meer Notarissen en notariskantoren in de buurt

Deze Clercx Claassen Leenders Netwerk Notarissen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Notarissen en notariskantoren in de buurt.