Compudac Solutions BV

Compudac Solutions BV

Grutbroek 7, 7008AK, Doetinchem 0314-375900 Website

Openingstijden (18 dec - 24 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

wie zijn we?

Geen bedrijf kan meer zonder ondersteuning door hard- en software. Automatisering is een uiterst kritisch proces dat van vitaal belang is voor de continuïteit van elk bedrijf. Wij van Compudac begrijpen dat belang als geen ander en nemen onze klanten in het midden- en kleinbedrijf op basis van full service dienstverlening alle zorgen op IT-gebied uit handen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hún kernactiviteiten. Wij zien onszelf niet als opdrachtnemer, maar als een vitale schakel in de waardeketen van onze klant en als een op resultaten aanspreekbaar onderdeel van zijn organisatie.

wat doen we?

Om naadloos aan te sluiten op de wensen, eisen en behoeften van onze klanten hebben wij twee product/marktcombinaties ontwikkeld:

we ondersteunen klanten met exact op maat geleverde, projectmatige dienstverlening. Zij schakelen ons in voor tijdelijke IT-werkzaamheden of als aanvulling op de al aanwezige capaciteit en/of kennis.
of klanten besteden op basis van heldere, transparante afspraken hun complete IT-proces aan ons uit (outsourcing). Wij zorgen ervoor dat automatisering de primaire processen van de organisatie optimaal ondersteunt.
in het kader van onze project- en procesmatige werkzaamheden leveren wij tegen concurrerende tarieven alle benodigde hard- en software.

wat willen we betekenen voor onze klanten?

Door Compudac in te schakelen, houdt onze klant zijn IT-kosten variabel en daardoor beheersbaar, is hij altijd verzekerd van state-of-the-art oplossingen en kan hij rekenen op 24/7 ondersteuning. Wij hebben onze organisatie tot in detail ingericht op onze servicepositie ten opzichte van onze klanten. Ons onderscheidend vermogen zit niet in de kwaliteit van onze producten of diensten, maar vooral in ons serviceniveau: wij zijn betrouwbaar, geloofwaardig, snel en servicegericht. We zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen.

Meer Computers en randapparatuur in de buurt

Deze Compudac Solutions BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Computers en randapparatuur in de buurt.