DéVé Koudetechniek BV

DéVé Koudetechniek BV

Netwerkweg 15 C, 1033MV, Amsterdam 020-6324537 Website

Openingstijden (28 nov - 4 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

DéVé is een gespecialiseerd installatietechnisch bureau voor koeling, koudetechniek en airconditioning. Groot genoeg om van de laatste technieken en ontwikkelingen op de hoogte te zijn en te blijven, klein genoeg om persoonlijke service te kunnen bieden.

We zijn binnen ons vakgebied van alle markten thuis, we gaan een grote technische uitdaging niet uit de weg, maar we staan ook klaar voor de particuliere opdrachtgever die onverhoopt met een storing in de airco krijgt te maken.

Met onze beroepsinstelling kunnen we er onmogelijk naar streven altijd de aller-voordeligste te zijn, maar we maken ons wel sterk voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Koel vakmanschap, warme service, dat is ons motto en dat maken we dagelijks waar. We werken landelijk aan grote airconditioninginstallaties, we zijn groot in het milieuverantwoord uitrusten van supermarkten en andere levensmiddelenwinkels (niet toevallig vooral in de sector van de natuurvoeding, daar is de focus op milieu sterker dan in andere sectoren).

In onze eigen regio komen we graag bij particulieren thuis om een woon- of slaapkamer van een geruisloze en zorgeloze airconditioninginstallatie te voorzien, maar als we een kippenslachtlijn moeten koelen, dan blijken we achteraf een betere prestatie te kunen leveren dan waar sommige gereputeerde multinationals toe in staat zijn

Onze koel- en vriescellen zijn in gebruik bij een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Herhalingsopdrachten zijn meer regel dan uitzondering; een groeiende groep opdrachtgevers waardeert de inventiviteit waarmee we ontwerpen, de nauwkeurigheid waarmee we installeren en de service die we verlenen op het eindresultaat van onze inspanningen

We bedoelen maar: we kunnen niet eeuwig bescheiden blijven. Koele techniek, warm vakmanschap waar u op kunt vertrouwen, 7 x 24 uur per week, dankzij de modernste techniek.

Meer Aannemers in de buurt

Deze DéVé Koudetechniek BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.