De Bas Gevelrenovatie BV

De Bas Gevelrenovatie BV

Touwslager 9 A, 3861SP, Nijkerk 033-4681520 Website

Openingstijden (18 sep - 24 sep)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij De Bas Gevelwerken BV.

Al bijna 20 jaar is De Bas Gevelwerken een vertrouwd adres voor gevelreiniging, gevelrenovatie, metselwerk en voegwerk. Deze werkzaamheden voeren wij uit in een groot deel van Nederland. Onze opdrachtgevers bestaan uit aannemers, woningbouwverenigingen, gemeentelijke instellingen en particulieren.

Het uitgangspunt bij gevelreiniging is uiteraard het zo schoon mogelijk maken van de gevel. Maar wel met een werkwijze waarmee de ondergrond niet wordt beschadigd. De Bas Gevelwerken heeft hiertoe meerdere technieken ter beschikking. Methogedrukreiniging of stoomcleanen wordt de gevel onder hoge druk (tot 350 bar)gereinigd. Ideaal voor het verwijderen van algen, mossen en lichte verontreinigingen.
Bij softstralen of Torbo vochtstralen wordt de gevel gestraald met een zeer geavanceerd systeem. Met een uiterst precieze samenstelling van een straalmiddel, vocht en druk, reinigen we de gevel zonder deze te beschadigen. Deze vorm van gevelreiniging gebeurt onder lage druk. Door het vocht wat automatisch aan het straalmiddel wordt toegevoed, is de overlast van stof beperkt.

Om een gevel ook in de toekomst te beschermen tegen weersinvloeden, kunnen we deze impregneren. Hierbij wordt er een vochtwerend middel (hydrofobeermiddel) op de gevel aangebracht waardoor deze geen vocht meer opneemt. Dit middel is na droging niet meer zichtbaar en zorgt ervoor dat uw gevel langer schoon blijft. Wij behandelen de gevels met dampdoorlaatbare systemen wat betekend dat vocht nog wel van binnen naar buiten getransporteerd kan worden.

Wij werken uitsluitend met ervaren en goed opgeleid personeel die door een juiste werkwijze en goede communicatie de overlast voor u als opdrachtgever tot een minimum beperken. Ontzorgen van opdrachtgevers (en bewoners) staat bij ons hoog in het vaandel.

Meer Schoonmaakapparatuur in de buurt

Deze De Bas Gevelrenovatie BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schoonmaakapparatuur in de buurt.