De Braampeel Luxe Groepsaccommodatie

De Braampeel Luxe Groepsaccommodatie

Doorbrand 2, 6086PK, Neer 0475-430516 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In het rustieke plaatsje Neer in Midden Limburg is een oude pastorie compleet omgetoverd tot één van de meest exclusieve en karakteristieke groepsaccommodaties van de regio. De voormalige pastorie is nu het nieuwe AandeHammermolen, met 9 luxe slaapkamers en badkamers voor maximaal 21 personen, met imponerende vergaderruimten en zitkamers en met een modern uitgeruste, smaakvolle keuken. AandeHammermolen is een sjieke accommodatie waar de particuliere gast en de zakelijke bezoeker, indrukwekkende historie in combinatie met moderne faciliteiten van nu ervaart. In AandeHammermolen in het Midden Limburgse Neer, is het op hoog niveau vergaderen, trouwen, dineren, overnachten, feestelijk vertoeven en elegant samen zijn.

Ria Joosten Catering & Evenementen is in Zuidoost Nederland een toonaangevende speler in de organisatie van catering & evenementen én in de leisuremarkt. En dit predikaat is met recht verdiend. Wat begon met passie en bezieling in de verzorging van catering en de organisatie van evenementen, is inmiddels uitgegroeid tot een indrukwekkende organisatie en erkend leerbedrijf in de evenementenbranche.

Het professionele team… Eigen vakmensen die goed zijn opgeleid en met hart voor de zaak de motor zijn van de organisatie. Met gedrevenheid die komt uit het hart. In elk onderdeel van het werk staat respect en het plezieren van de gast op de eerste plaats.

Structuur en procesgericht werken… Het gaat altijd om het verwachtingspatroon van de gast. Om hieraan te voldoen is het belangrijk om volgens vast stramien te werken. Heldere en gedegen werkprocessen met ruimte voor flexibiliteit en creativiteit die leiden tot de kwaliteit die zo belangrijk is.

Een eigen keuken… Constante kwaliteit door vakmanschap en door het gebruik van verse materialen en ingrediënten. De keuken van Ria Joosten staat alom bekend om de liefde voor en het gebruik van het Limburgse Streekproduct. Uniek en met recht een specialiteit.

Meer Hotels in de buurt

Deze De Braampeel Luxe Groepsaccommodatie vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Hotels in de buurt.