De Broekert Makelaardij & Advies

De Broekert Makelaardij & Advies

Ceintuurbaan 156, 1403AJ, Bussum 035-6911711 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag


Bedrijfsomschrijving


Aankoop / zoeken

De Broekert Makelaardij & Advies uit Bussum is een ervaren en betrouwbare makelaar waar u op kunt bouwen. In een vernieuwende (woning)markt past een frisse aanpak. De moderne consument is kwaliteit- en prijsbewust. Tegelijk kan het nemen van een zó grote beslissing als het kopen van een huis onzekerheden oproepen. Vaak wordt de knoop daardoor niet, of mogelijk niet op het juiste moment doorgehakt. Het kan hierdoor gebeuren dat u een passend huis misloopt, of misschien zelfs bepaalde woningen over het hoofd ziet. Daarnaast kan het gebeuren dat u een huis aankoopt waarbij u achteraf toch voor (onaangename) verrassingen komt te staan.

De beslissing om bij het zoek- en aankooptraject een makelaar in te schakelen is tegenwoordig echter niet meer vanzelfsprekend. De kritische consument stelt zich de vragen:

wat doet een makelaar nu eigenlijk voor mij?
wat is de toegevoegde waarde, ik kan alles toch op internet vinden?
wat zijn de kosten voor een dergelijke opdracht?
en vooral: is het mij dat wel waard?
LEES MEER>

Verkoop

De verkoop van uw woning is allerminst uitsluitend een financiële aangelegenheid. Mensen die belangstelling hebben voor uw woning lopen letterlijk door uw privé heen. Men kan positief, maar ook minder tactvol commentaar geven op de door u vaak zo zorgvuldig gemaakte keuzes voor uw leefomgeving.

Als de verkoop wat langer duurt, kan de onzekerheid toeslaan: wat is er mis met mijn huis, het is toch een goed en leuk huis? Wij hebben er al die jaren zo fijn gewoond. Ik bekijk samen met u en eventueel met hulp van buitenaf wat we kunnen doen om de verkoop te stimuleren.

LEES MEER>

Proeftijd

Om de beslissing van het wel of niet inschakelen van een aankoop makelaar voor u eenvoudiger te maken, heb ik de proeftijd in het leven geroepen. Ik bied de potentiële zoeker de mogelijkheid mij een dagdeel ‘op proef’ te krijgen.

Meer Makelaars in de buurt

Deze De Broekert Makelaardij & Advies vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.