De Huis Stylist Amersfoort

De Huis Stylist Amersfoort

Kamp 82, 3811AT, Amersfoort 033-4801379 Website

Openingstijden (28 mei - 3 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Specialist in interieuradvies in Amersfoort en omstreken

Op zoek naar gordijnen? Ander behang? Vloerbedekking vervangen? Een nieuwe inrichting voor je huis kiezen is hartstikke leuk, maar kan ook tijdrovend en zelfs frustrerend zijn. Er is zoveel keuze in woningstoffering dat je op een gegeven moment het overzicht kwijt bent.

En dan is er de onzekerheid… zijn die stoffen wel kleurecht? Is een witte bank te besmettelijk? Past die gordijnstof wel bij de bestaande vloer? Is laminaat bestand tegen hondennagels en hoge hakken? Het aanbod is te overweldigend om te kunnen overzien.

Wij kiezen voor kwaliteit en zitten dus niet in de categorie ‘prijsvechters’. Maar dat wil niet zeggen dat onze oplossingen op het gebied van woninginrichting per se veel geld kosten. We helpen je graag je huis inrichten helemaal volgens je eigen smaak, én binnen je eigen budget. Dat dat in de praktijk goed uitpakt, blijkt uit het enthousiasme van onze klanten.

Als het gaat om de inrichting van je woning, is er weinig dat we níet doen. Alles begint met een goed interieuradvies. Daarvoor gaan we eerst met jou in overleg, om uit te vinden wat je supermooi of juist spuuglelijk vindt. We maken vaak een ‘mood board’. Dat is een soort collage met staaltjes stof en ander materiaal, kleuren, foto’s van interieurs, structuren op een bord karton. Hiermee proberen we je duidelijk te maken welke stijl ons voor ogen staat.

Wij komen bij je thuis kijken naar je woning en de eventuele mogelijkheden. Op basis van onze bevindingen kunnen we een plattegrond maken met een overzicht van de nieuwe indeling, waarbij we ook naar de bouwkundige (on)mogelijkheden kijken. Onze interieurontwerpster heeft ervoor gestudeerd, dus zij weet precies wat wel en niet kan.

Als we het eens zijn over de (in)richting, dan moeten we heel concreet op zoek naar producten. We maken een selectie, waarbij we kunnen putten uit ons grote assortiment gordijnen en andere raambekleding, behang, vloeren en verfkleuren.

Meer Woonwinkels in de buurt

Deze De Huis Stylist Amersfoort vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonwinkels in de buurt.