De Hypotheekexpert

De Hypotheekexpert

Markt 18, 4531EP, Terneuzen 0115-642061 Website

Openingstijden (25 jun - 1 jul)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De Verzekeringsshop is een modern verzekeringsbedrijf dat persoonlijke aandacht, betrokkenheid en uitstekende service combineert met scherpe premies.

Bij ons vind je verzekeringen voor particulieren en voor het MKB.
Als het om verzekeringen gaat is het soms lastig kiezen. Wat moet ik wel of niet verzekeren en als ik het doe, voor welke dekking moet ik dan kiezen? Heb ik een aanvulling op mijn pensioen nodig? En kies ik dan voor een bankspaarproduct of een andere manier van sparen? Op al dat soort vragen hebben wij een antwoord. Een antwoord dat precies is afgestemd op jouw situatie.

Shoppen
Op zoek naar passende oplossingen 'shoppen' we bij alle verzekeraars en vergelijken daarbij premies én polisvoorwaarden. We kijken ook naar de manier waarop de maatschappijen schade afwikkelen en de snelheid waarmee dit gebeurt. Zo garanderen we uitstekende polisvoorwaarden tegen een prima prijs.

Wanneer je al je verzekeringen bij ons onderbrengt hebben we een goed overzicht en kunnen we voorkomen dat verzekeringen elkaar overlappen of dat je belangrijke zaken mist. Bovendien levert het een pakketkorting op die kan oplopen tot 10%!

Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk. Daarom beginnen we het liefst met een gesprek, in ons kantoor in Terneuzen, bij je thuis of op het bedrijf. We nemen de tijd om je situatie te bespreken: Wat wil je verzekeren, wat zijn je risico’s en welke mogelijkheden zijn er? We kijken graag naar je totale verzekeringspakket en je financiële situatie. Zo krijg je bij ons een compleet advies, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

We staan altijd voor je klaar!
Bij De Verzekeringsshop staan we op elk moment voor je klaar, ook ‘s avonds en in het weekend. Je krijgt bij ons snel antwoord op je vragen, aanpassingen worden vlot verwerkt en in geval van schade zorgen we dat je snel geholpen wordt.

Communiceren doen we zoals jij het wilt, in persoonlijke gesprekken, telefonisch, per email maar ook via Whatsapp en Facebook.

Meer Hypotheken in de buurt

Deze De Hypotheekexpert vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Hypotheken in de buurt.