De Katwijkse Apotheek

De Katwijkse Apotheek

Princestraat 3, 2225EX, Katwijk 071-4012755 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving


Welkom bij De Katwijkse Apotheek!

De Katwijkse Apotheek is de eerste en dus oudste apotheek van Katwijk. Gevestigd in Katwijk sinds 22 juni 1939, dus oud en al meer dan 75 jaar vertrouwd.

De Katwijkse Apotheek heeft drie vestigingen in Katwijk: Princestraat 3, Randweg 47 en Zeehosplein 21.

De apotheek levert naast farmaceutische zorg in de breedste zin des woords, ook gespecialiseerde zorg aan thuiszorg en zorginstellingen. De Katwijkse Apotheek heeft zich mede gespecialiseerd in ouderenzorg en zorg voor gehandicapten. Is lid van de KNMP(beroepsgroep apothekers) en van de NVApVG (Nederlandse Vereniging van Apothekers voor Verstandelijke Gehandicapten). Apothekers zijn uiteraard BIG-geregistreerd.

Verder is De Katwijkse Apotheek geautoriseerd door alle zorgverzekeraars voor het verantwoord voeren van een Medicijngesprek/Medicatiereview. Vraag er gerust naar in een van onze filialen of gebruik de contact button voor meer informatie. Het gesprek wordt volledig vergoed en gaat niet ten laste van uw eigen risico.

Meer dan 35 medewerkers leveren met veel plezier naast geneesmiddelen en verbandmiddelen, ook zorg op maat. In onze nieuwe productiefaciliteit aan de Randweg bereiden wij zelf geneesmiddelen, zoals steriele bereidingen en bereidingen op maat. Verder verpakken wij ook geneesmiddelen op maat in een weekdoseersysteem, beter bekend onder de naam Baxter, voor als zelfstandig medicatie beheren en innemen niet meer zo goed gaat.

Ook zorgen wij voor uw chronische medicatie: middels de HerhaalService verzorgen wij uw chronische medicatie. Zo vragen wij voor u uw recept aan bij uw huisarts en zorgen we dat alles netjes op tijd voor u besteld en bereid wordt.

De Katwijkse Apotheek is open voor nieuwe inschrijvingen, kom gerust bij ons langs!

KvK Leiden: 28054920 te Leiden, BTW nr NL 8050.72.251.B01, Rabobank NL95RABO 0141 0988 13

Meer Apotheken in de buurt

Deze De Katwijkse Apotheek vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Apotheken in de buurt.