De Muziekschool Pijnacker

De Muziekschool Pijnacker

Groen van Prinstererlaan 1, 2641CA, Pijnacker 06-51436366 Website

Openingstijden (24 apr - 30 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag: 20:00
  Woensdag: 20:00
  Donderdag - vrijdag: 21:00
  Maandag: 20:00
  Woensdag: 20:00
  Donderdag - vrijdag: 21:00

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De Muziekschool biedt een speurtocht door de wereld van de muziek.

Als kleuter begin je met zingen, spelen op slag- en staafinstrumenten, luisteren en bewegen op muziek. Het vervolg is de cursus Basiscursus muziekonderwijs (AMV). Je leert melodisch notenschrift, spelen op de blokfluit en je maakt kennis met verschillende instrumenten tijdens de instrumentenparade en een proefles.

Na deze basisvorming kun je verder gaan met zangles of een instrument kiezen zoals cello, keyboard, gitaar, viool, piano, dwarsfluit, saxofoon en klarinet. Sommigen kiezen direct voor het bespelen van een instrument!

Samen muziek maken staat voorop. In de groepsles krijgt elke leerling individuele aandacht vooral voor techniek en maat. Daarnaast vinden wij samenspel, luisteren en improviseren heel belangrijk. Het resultaat laten de kinderen horen tijdens de voorspeelavonden.

Als gevorderde leerling kun je instromen in een van de ensembles. Maar ook als je net een instrument kunt bespelen zijn er samenspel mogelijkheden en kun je in het beginnersensemble meespelen.

Ook is er veel aandacht voor optredens: voor elke leerling is er, in overleg met de docent, de mogelijkheid om als ster te schitteren tijdens het sfeervolle Kerstconcert of het zomerconcert van de Muziekschool voor de zomervakantie.

Onze docenten zijn allemaal enthousiaste professionals met een afgeronde conservatorium opleiding!

Muziek voor kleuters: Samen maken wij muziek.
Zingen, luisteren, bewegen en spelen op een aantal eenvoudige muziekinstrumenten. Samen genieten van muziek! De lessen zijn opgebouwd rond een aantal thema's die aansluiten bij de belevingswereld van het jonge kind. De laatste les worden de ouders uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Spelenderwijs leren de kinderen enkele belangrijke muzikale begrippen en worden motoriek, sociale vaardigheden en woordenschat gestimuleerd.

Meer Muziekscholen en -lessen in de buurt

Deze De Muziekschool Pijnacker vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Muziekscholen en -lessen in de buurt.