De Ortho

De Ortho

Molenvlietbaan 1, 3448DD, Woerden 0348-482729 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Orthodontiepraktijk Woerden is ruim opgezet. We hebben geprobeerd de praktijk een open structuur te geven, een rustgevend en vriendelijk karakter en dit zorgt ervoor dat iedereen ook bij elkaar kan zien dat beugels heel gewoon zijn en dat de behandelingen niet vervelend of pijnlijk zijn.

Woerden telt maar één praktijk waar orthodontisten werken. Orthodontiepraktijk Woerden. Orthodontisten zijn geen gewone tandartsen, maar tandartsen die zich na hun studie tandheelkunde nog eens vier jaar lang gespecialiseerd hebben aan de universiteit. De tandartsopleiding en de orthodontische specialisatie duren daardoor samen minstens 10 jaar. Echte specialisten dus !

Kinderen
Een beugel leidt de groei en het gebit in goede banen. Bij kinderen is het heel belangrijk om op het juiste moment te beginnen met de behandeling. Rond het 10e levensjaar is doorgaans een goed moment voor een eerste consult. Niet te vroeg en niet te laat. Het effect van de behandeling bij jongeren is groot omdat de kaken nog volop in de groei zijn waardoor de behandeling een snel resultaat geeft.

Om te kunnen beginnen met een beugelbehandeling is het niet nodig dat alle tanden en kiezen al gewisseld zijn.

Volwassenen
Een beugel zet scheve tanden en kiezen recht. Kaken en lippen komen beter boven elkaar. Uw gezicht krijgt harmonie en krachtige uitstraling. Dat biedt zelfvertrouwen. U kunt beter kauwen en praten. Ook gaat het verdere slijtage van uw gebit tegen.

Onze patiënten komen voornamelijk uit Woerden, Harmelen, Kamerik, Zegveld, Breukelen, Kockengen, Montfoort, Linschoten, Oudewater, Bodegraven, Meije, Nieuwerbrug, Reeuwijk, Waarder, Driebruggen, IJsselstein, Lopik en Benschop.

Ook zonder verwijzing van de tandarts kunt u bij ons een afspraak maken voor een consult. Er is een mogelijkheid om in de avond te komen.

Meer Tandartsen in de buurt

Deze De Ortho vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tandartsen in de buurt.