De Salamander Openhaarden

De Salamander Openhaarden

de Dieze 42, 5684PT, Best 0499-372600 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  gesloten
 • Woensdag

  gesloten
 • Donderdag

  gesloten
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Als u op zoek bent naar de warmte en gezelligheid van een haard of kachel in uw woning, dan bent u bij ons op het goede adres. Wij produceren niet alleen al ruim 25 jaar haarden in onze fabriek in best, maar leveren ook veel gas- en houttoestellen, zowel open als gesloten en schouwen en plateaus in alle denkbare maten en soorten. Wij adviseren u op gebied van haard, kachel, rookkanalen en afvoeren, zowel in onze showroom als bij u thuis.

Monteurs zorgen vervolgens voor de complete plaatsing van de haard, rookkanaal en eventueel schouw. Zij zullen het product “brandklaar” opleveren; alleen een stukadoor zal uw aanwinst nog verfraaien.

Eigen ontwerp

Bij De Salamander openhaarden kunt u uiteraard ook terecht met uw eigen ontwerp. Onze verkopers kunnen samen met u en onze eigen ontwerp-afdeling uw plan toetsen of het technisch te realiseren is. Van daaruit gaan we aan de slag met tekeningen voor het definitieve ontwerp en vanaf deze tekeningen wordt vervolgens in onze eigen fabriek de haard gemaakt. Zo bent u altijd verzekerd van een unieke haard die met vakmanschap is vervaardigd.

Ombouwen van bestaande (houtgestookte) vuurkorven.

Wat veel mensen niet weten is dat een bestaande houtgestookte vuurkorf ook om te bouwen is naar een gasgestookte korf. Het betreft een vrij eenvoudige ingreep en dit alles is in een korte tijd te realiseren. Het enige wat u nodig heeft is uiteraard een gasleiding naar uw bestaande openhaard. Ook voor het aanleggen van deze gasleiding kunnen wij u adviseren.

Verder is het voor een open gassysteem verplicht om een beluchting aan te leggen, hierover kunnen onze verkopers u meer adviseren. Kortom, kom vrijblijvend eens langs in onze showroom.

Meer Haarden en kachels in de buurt

Deze De Salamander Openhaarden vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Haarden en kachels in de buurt.