De-Signmaker

De-Signmaker

Franse Akker 35, 4824AL, Breda 076-5324873 Website

Openingstijden ( 5 dec - 11 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De-Signmaker is uw specialist in interieur decoratie, reclame belettering, carwrapping en meer.
Merkbeleving en de zichtbaarheid vergroten voor particulieren, bedrijven en -instellingen: dat is het brede werkterrein van De-Signmaker.

Specialist als het gaat om totaaloplossingen op het gebied van lichtreclame, mediafaçades, bewegwijzering, vinyl behang, carwrapping, reclamebelettering, en lichtreclamemasten. Maatwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op een hoog niveau.

De-Signmaker loopt al jaren voorop in deze 'markt van uitstraling'. Praktisch elk huisstijl- en buitenreclamevraagstuk wordt opgelost. De producten worden volledig in eigen beheer ontwikkeld en gemonteerd. De-Signmaker voldoet hiermee aan de hoge eisen op het gebied van design, functionaliteit en duurzaamheid. Realisatie van esthetische en functionele elementen vraagt ook om kennis, ervaring en een integrale aanpak; om de aanpak van De-Signmaker.

Onze deskundig personeel helpt u graag om samen met u uw wensen echt te maken. Vraag er gerust naar en wij helpen u graag en sturen u een offerte toe.

Wrapping
Wrapping is een techniek dat een voorwerp voorziet van een hoogwaardige kwaliteit folie. Het is een perfecte vervanging voor het spuiten of het vervangen van objecten. Het is duurzamer en er wordt daarnaast nog eens 12 jaar kleurgarantie meegegeven. We hebben een zeer groot aanbod in de keuze van folie, vrijwel alles is mogelijk.

http://de-signmaker.nl/wrapping/

Welke voorwerpen kunnen er gewrapt worden? Er is een groot aanbod aan voorwerpen dat ‘gewrapt’ kan worden. Hierbij moet u denken aan uw auto, uw motor, uw scooter, uw boot of zelfs uw vliegtuig; kortom vrijwel alle vervoersmiddelen. Daarnaast is het ook mogelijk om het toe te passen in uw interieur, zowel van uw vervoersmiddel, als van uw woning of uw bedrijfspand. Bijvoorbeeld uw keuken dat nog in goede staat is, maar er niet zo representatief meer uitziet.

Meer Reclame in de buurt

Deze De-Signmaker vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Reclame in de buurt.