De Suite

De Suite

Zuidplaspolderweg 11, 2841DC, Moordrecht 0182-375022 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Op zoek naar de betere bedden en boxsprings, hoog laag bedden, matrassen, kasten en bedtextiel? Bij De Suite kunt u geheel in eigen stijl de complete slaapkamer inrichten. De keuze in matrassen, bedden en kasten is uniek en als u zeker wilt zijn van een fraaie slaapkamer met uitmuntend slaapcomfort dan is een bezoek aan ons bedrijf beslist de moeite waard. Wij nemen alle tijd om u het juiste advies te geven.

Slaapkamer inrichten

U vindt bij ons zowel het juiste slaapcomfort als creatieve ideeën voor uw slaapkamer inrichting. Onze adviseurs luisteren, denken mee en houden overzicht in alle zaken die van belang zijn voor uw nieuwe slaapkamer. Alle bedden, hoog-laag bedden en kasten worden geheel op uw eigen wensen afgestemd.

Bij het inrichten van de slaapkamer vormen bedden en boxsprings een echte eyecatcher. Onze collectie omvat luxe bedden en boxsprings, hoog-laag bedden, houten bedden en twijfelaar bedden. Uitgevoerd in de mooiste stoffen, leerdoeken en houtsoorten.

Voor optimaal slaapcomfort worden de matrassen afgestemd op individuele factoren zoals lichaamslengte, gewicht en eventuele fysieke ongemakken als overmatig zweten en rug- of nekklachten. De juiste mix tussen comfort en ondersteuning garandeert dat u comfortabel slaapt en uitgerust opstaat.

Hoog-laag bedden

Uw slaapkamer inrichten met stijlvolle hoog laag bedden? De Suite maakt het mogelijk. Wij bezoeken u thuis voor een individueel advies dat aansluit op uw eisen en wensen. Ook voor onze hoog-laag bedden geldt dat we comfort, stijl en design met praktische functionaliteiten weten te combineren.

Over De Suite

In 1999 bundelden neven Wim Hofman en Wim Hofman - beide met dezelfde naam - hun ervaring met een eigenzinnige slaapkamerspeciaalzaak. De ene Wim vanuit zijn vakgebied als meubelmaker en de andere als dé specialist op het gebied van slaapcomfort. Onder het motto "kwaliteit geeft rust" garanderen we echte kwaliteit door vanaf dag één de bedden en kasten in eigen beheer te maken.

Meer Bedden en matrassen in de buurt

Deze De Suite vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bedden en matrassen in de buurt.