De ware makelaar Bergklis.nl

De ware makelaar Bergklis.nl

Koornmarkt 26, 2611EG, Delft 015-2132441 Website

Openingstijden (23 okt - 29 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Een huis kopen of verkopen... het gaat altijd om veel geld. Uw geld. Vaak een bedrag dat een veelvoud van uw jaarinkomen is. Niet bepaald iets om zonder kennis van zaken te doen.

Zo denkt Bergklis, De Ware Makelaar er in ieder geval over. We zijn gecertificeerd makelaar / taxateur bij Vastgoedcert en bijna 100 jaar actief in Delft en omgeving. We zijn een betrokken adviseur, nuchter, recht door zee. U ontdekt het vanzelf tijdens een persoonlijk gesprek.

Dan ontdekt u ook of u de koop of verkoop van uw huis aan ons toevertrouwt. Maak gerust een afspraak. Of kijk eerst bij het actuele aanbod.

Uw Aankoopmakelaar in Delft.
U wilt een ander huis kopen dat groter of kleiner is of weet u het nog niet precies? De aankoopmakelaars van Bergklis kennen de woningmarkt van Delft, Den Hoorn, Delfgauw en omgeving zeer goed. Vervolgens ontdekt u een woning die u wat lijkt. Maar dan? Een bod doen, onderhandelen, hoe staat het huis er eigenlijk bouwkundig bij? Allemaal vragen waar De Ware Makelaar raad op weet. In overleg met u gaan we stap voor stap door het proces. Dan weet u precies waar u aan toe bent. Duidelijkheid en transparantie voor alles.

Een huis kopen.
Bij het kopen van een huis krijg je in de meeste gevallen te maken met de makelaar van de verkoper. De verkoopmakelaar behartigt niet úw belang, maar dat van de verkoper.
Daarom is het altijd verstandig een eigen, ervaren adviseur in de arm te nemen: je eigen aankoopmakelaar. Met een aankoopmakelaar van Bergklis.nl profiteert u van onze jarenlange kennis en ervaring. Een huis kopen doe je immers niet zomaar en juist dan is het prettig als er een deskundige adviseur van Bergklis.nl opkomt voor úw belangen! Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken bij de aankoop van uw nieuwe huis.

Als aankoopmakelaar zijn wij u van dienst in onder andere Delft, Den Hoorn en Delfgauw.

Meer Makelaars in de buurt

Deze De ware makelaar Bergklis.nl vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.