Deco-Tuinen

Deco-Tuinen

Hapsedijk 22, 5447BC, Rijkevoort 0485-371521 Website

Openingstijden (18 dec - 24 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Deco-tuinen vof is een in Rijkevoort (noord-oost Noord Brabant) gevestigd hoveniersbedrijf. Deco-tuinen heeft een enthousiast team van vakbekame hoveniers met een passie voor alles wat groeit en bloeit en staat voor creatieve 3-d tuinontwerpen, tuinonderhoud, tuinaanleg, en advisering van zowel tuinen voor particuliere, bedrijven en instellingen.
Deco-tuinen brengt de natuur dichter bij huis.

Tuinontwerp
Een nieuwe tuin begint bij een origineel exclusief 3-d ontwerp van Deco-tuinen. De tuinarchitect komt graag bij u aan huis en of bedrijf om persoonlijk met u, uw wensen te bespreken en een tuinadvies bij uw achter te laten. Deco-tuinen ontwerpt voor zowel grote als kleine tuinen in elke gewenste tuinsfeer en we houden rekening met elk budget.
Natuurlijk willen we u ook graag verrassen met nieuwe elementen en ideën. Een Deco-tuin is een tuin waarin u heerlijk kunt ontspannen en genieten van al het groen en bloei in uw tuin.

Offerte
Als het definitieve ontwerp en de te gebruiken materialen bekend zijn, kan er een vrijblijvende offerte opgemaakt worden.

Tuinaanleg
Het aanleggen van een tuin bestaat uit werkzaamheden zoals bestratingen, metselwerk, hout- en metaalconstructies, tuinafscheidingen, beregening, waterpartijen, verlichting, tuinornamenten, aanleggen van gras en kunstgras.
Wij zorgen voor de uitvoering van het totale plan, om het voor u gemakkelijk te maken.

Tuinrenovatie
Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestaande tuin of bedrijfsterrein te laten renoveren. Bijvoorbeeld door gebruik te maken
van de huidige beplanting en alleen waar nodig aanpassingen te doen, krijgt uw tuin of bedrijfstuin weer een frisse uitstraling en kunt u weer volop genieten van uw tuin. Laat u informeren over de vele mogelijkheden en de uitvoering hiervan.

Nazorg garantie
Deco-tuinen levert een garantie op alle geleverde materialen en beplanting. Dode beplanting worden tot 1 jaar na oplevering vervangen. Vraag naar de voorwaarden hiervan.

Meer Tuinaanleg en onderhoud in de buurt

Deze Deco-Tuinen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tuinaanleg en onderhoud in de buurt.