Deco Zonwering, Rolluiken en Overkappingen

Deco Zonwering, Rolluiken en Overkappingen

Nieuwstraat 19 A, 5384TC, Heesch 0412-480490 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  gesloten
 • Woensdag

  gesloten
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag


Bedrijfsomschrijving

Deco Zonwering is uw specialist op het gebied van raambekleding, buiten zonwering, terrasoverkappingen, buitenleven, windvaste screens, horren en rolluiken. Wij verzorgen het meten, de montage en het compleet aansluiten en instellen van uw zonwering. Bezoek onze site of onze showroom voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

Of bestel eenvoudig online topkwaliteit zonwering via onze webshop: www.decozonwering-shop.nl

Wij zijn dealer van diverse topmerken: Verano zonwering, Somfy, Stobag, Brustor, Renson, Heroal, Inside, Bece raamdecoratie, Vriesco, Zonnelux etc.

Deco Zonwering is sinds 2004 gevestigd aan de Nieuwstraat 19a in Heesch. In de moderne en heldere binnen- en buitenshowroom, is onze totale collectie overzichtelijk tentoongesteld. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom om u van persoonlijk advies te kunnen voorzien.

Assortiment
Ons assortiment bestaat naast zonneschermen, knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen, pergolino zonweringen en screens -, uit rolluiken, garagedeuren, terrasoverkappingen, horren en binnenzonwering. Deze laatste categorie, ook bekend als raamdecoratie, omvat rolgordijnen, jaloezieën, verticale lamellen, vouwgordijnen, duettes, plissés etc.

Vertrouwde merken
U treft bij ons de vertrouwde merken. In het geval van buitenzonwering zijn dat Verano, Brustor, Stobag, Somfy en Renson. In het geval van binnenzonwering zijn dat B&C raamdecoratie, Inside, Velux en Verano.

Eigen montage & service
Kwaliteits-producten vragen om deskundige montage en service. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor de oplevering zoals u dat wenst. Door een nette en vakkundige montage wordt een lange levensduur gegarandeerd.

Openingstijden showroom:
Maandag, donderdag en vrijdag van 13.00u tot 18.00u en zaterdag van 10.00u tot 16.00u
Op overige dagen en tijden ontvangen wij u graag op afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u hebben om een goed advies te geven.

Meer Interieurontwerpers in de buurt

Deze Deco Zonwering, Rolluiken en Overkappingen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Interieurontwerpers in de buurt.