Dekkers Ger-Jan, Meubels, Maatwerk & Stoelenhoek

Dekkers Ger-Jan, Meubels, Maatwerk & Stoelenhoek

Goudenregenstraat 6, 6657BH, Boven-Leeuwen 0487-591925 Website

Openingstijden (25 sep - 1 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  gesloten
 • Woensdag

  gesloten
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Eetkamerstoelen in leer of stof, met rvs of houten poten, met skate wielen of parketwieltjes, vast of verstelbaar, met of zonder armleuningen, houten stoelen, keukenstoelen; keuze uit ruim 100 verschillende modellen eetkamerstoelen in onze showroom.
Wij leveren bekende Nederlandse merken als L'Ancora, Avanti, Bree's New World, Gealux, HVS, Meubi trend, Nouvion en nog vele andere gerenommeerde fabrikanten.
Daarnaast is Ger-Jan Dekkers, Meubels, Maatwerk & Stoelenhoek al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van meubels op maat geheel naar de wens van de klant. U kunt bij ons terecht voor meubels in alle mogelijke uitvoeringen, voor een redelijke prijs. Desgewenst kunt u het hout voor uw meubel in onze werkplaats zelf komen uitzoeken. Vooral voor de eettafel is dit bij ons doorgaans gebruikelijk.

U kunt in onze winkel aan de hand van showmodellen / voorbeelden,fotomateriaal, stalen en eventueel door u meegebrachte eenvoudige schetsen en/of foto’s een meubel naar uw wens samenstellen. Bekende modellen van o.a. Karat, Leolux, Pastoe en Spectral kunnen hierbij een voorbeeld zijn voor het maatwerk.
Vervolgens wordt door ons een vrijblijvende prijsopgave gedaan.

Wanneer u akkoord gaat met de prijsopgave en besluit om te bestellen, wordt er tegelijk met de orderbevestiging een 3-D tekening met maattekening van het meubel gemaakt, zodat u een duidelijk beeld krijgt van uw meubel.

Wij werken vooral met Europees eiken, noten- en kersenhout, maar ook andere houtsoorten en
plaatmaterialen behoren tot de mogelijkheden.

Behalve de voorbeeld modellen, zoals kasten, dressoirs, tv-kasten, audiomeubels, vitrinekasten, eettafels, salontafels en hoektafels, hebben wij meer dan 100 modellen eetkamerstoelen in onze showroom met bij een aantal modellen ook de mogelijkheid voor maatwerk.
Informeer naar onze mogelijkheden.

Meer Woonwinkels in de buurt

Deze Dekkers Ger-Jan, Meubels, Maatwerk & Stoelenhoek vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonwinkels in de buurt.