Diagnostisch Centrum DiaSana

Diagnostisch Centrum DiaSana

Hoogveldseweg 1, 5451AA, Mill 0485-476336 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag


Bedrijfsomschrijving

DiaSana, een diagnostisch centrum gelegen in Mill. Al jaren zijn wij de aanbieder van MRI- en röntgenonderzoeken in Nederland. Wij richten ons op samenwerking van aanbieders van zorg in heel Nederland. Denk aan ziekenhuizen, specialisten, radiologen, zelfstandige behandelcentra, huisartsen, bedrijfsartsen en sportartsen. Service, kwaliteit en veiligheid staan hier hoog in het vaandel. DiaSana zet zich hier dagelijks voor in. Al onze medewerkers hebben één doel: aan iedereen passende zorg bieden met de juiste service, waarbij veiligheid voorop staat.

Uniek
Uniek is DiaSana zeker en dat komt mede door de open MRI-scan. Dit is een scan, waarbij de zijkanten open zijn. Er is geen tunnel aanwezig, waardoor de patiënt meer ruimte heeft. Dit is een uitkomst voor claustrofobische en zwaarlijvige mensen. Zij kunnen nu vaak wel een MRI-onderzoek ondergaan.

Sfeer
Voor claustrofobische patiënten speelt angst een grote rol. Daarom worden zij intensief begeleid. Daarnaast is het toegestaan dat er tijdens het onderzoek een ‘begeleider’ mee gaat. Dit kan iemand zijn die u heeft meegenomen. Om het de patiënt zo prettig mogelijk te maken, zijn de MRI ruimten voorzien van de ‘Philips Ambient Experience’. Dit is een soort projectie op de muur met ontspannende verlichting en beelden. Dit draagt bij aan de fijne, huiselijke sfeer van DiaSana.

Hoogwaardige apparatuur
Naast de open MRI-scan beschikt DiaSana over een digitale röntgenkamer en de zogenaamde Philips Ingenia. Dit is een MRI-scan, waarvan de diameter van de tunnel tien centimeter groter is dan een reguliere MRI-scan. Dit maakt het apparaat toegankelijker en prettiger voor de patiënt. De apparaten leveren de hoogste beeldkwaliteit.

Topkwaliteit
DiaSana staat voor topkwaliteit. Dit uit zich in het feit dat de organisatie sinds 2013 over het ZKN keurmerk beschikt. Het keurmerk staat garant voor de strengste kwaliteitsnormen en een optimale behandeling.

Meer Ziekenhuizen in de buurt

Deze Diagnostisch Centrum DiaSana vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Ziekenhuizen in de buurt.