Diemex Expertise

Diemex Expertise

Verrijn Stuartweg 25, 1112AW, Diemen 020-3140990 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Diemex Expertise is in 2002 opgericht door de heren Willem Staring, George Wissink en mevrouw Melanie Beck.

Beiden zijn na jarenlange ervaring in de schade en expertise wereld, een eigen expertise bureau gestart met het geloof dat zij een gunstiger klimaat kan creëren in de schade en expertisebranche. Wij hebben een goede naam opgebouwd in de branche door in onze aanpak altijd streng en integer te handelen. Diemex Expertise is een 100% onafhankelijk expertise bureau met zo'n 9 medewerkers en 12 externe professionals. Wij beschikken over een selecte groep van gekwalificeerde en betrokken experts met jarenlange praktijkervaring en brede vakkennis.

Onze kracht is dat wij een kleine, platte organisatie zijn met korte communicatielijnen tussen onze experts en binnendienst, wat zorgt voor korte doorlooptijden en een snellere verwerking van dossiers.

Als expert is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent wat er speelt op de markt. Wij stimuleren onze experts dan ook om deze kennis op peil te houden door middel van cursussen en jaarlijks de vereiste NIVRE punten te behalen. Ons bureau is gevestigd in Diemen. Wij zijn één van de meest dynamische en meest flexibele bureaus in ons vakgebied.

Diemex Expertise geeft iedereen de kans om zijn voertuig op een onafhankelijke wijze te laten taxeren op waarde.

Met experts en taxateurs die door jarenlange ervaringen en grote interesse in het beroep een strakke rapportage afleveren. Dit kan van groot belang zijn voor u en voor uw verzekering.

Diemex Expertise is erg ervaren in rollend materieel zoals oldtimers, klassiekers, motoren, caravans, campers en vele andere voertuigen.

Één van onze specialiteiten is het taxeren van campers.
Door een nauwe samenwerking met 'Kampeerautoclub Dubbellucht' hebben wij hier veel ervaring in.

Wij opereren door heel Nederland. Taxaties kunnen op elk gewenst adres en ook aan ons kantoor uitgevoerd worden. Uiteraard is er de mogelijkheid om meerdere taxaties op één adres uit te voeren.

Meer Tehuizen in de buurt

Deze Diemex Expertise vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tehuizen in de buurt.