Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge

Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge

Langeweg 6, 3255LJ, Oude-Tonge 0187-642441 Website

Openingstijden (28 nov - 4 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Onze praktijk is een gemengde praktijk, dat wil zeggen dat we zowel landbouwhuisdieren als gezelschapsdieren behandelen. De praktijk is in 2007 overgenomen door Drs. Casper Hoek. Op dit moment werken wij met negen dierenartsen en acht assistentes op drie verschillende locaties: Oude-Tonge, Sommelsdijk en Ouddorp.

Op de hoofdvestiging in Oude-Tonge hebben we open spreekuren, maar werken we ook op afspraak. U hoeft dan niet lang te wachten (en betaalt hetzelfde tarief voor een consult). Op deze lokatie verrichten wij o.a.de orthopedische operaties, maken we röntgenfoto's, echo's en doen we uitgebreide bloedanalyses. Daarnaast zijn we de hele dag (8-18 uur) aanwezig voor het afhalen van voer en medicijnen, zowel voor kleine als voor grote huisdieren. Ons verzorgingsgebied beslaat geheel Goeree-Overflakkee en de Hoeksche Waard. Visites aan huis voor paarden, vee en gezelschapsdieren verzorgen wij vanuit Oude-Tonge. Ook is hier onze onderzoeksruimte voor paarden gevestigd. Hier kunnen we op efficiënte wijze uitgebreid onderzoek aan uw paard verrichten, zoals een rontgenologische aankoopkeuring, echografie voor pezen of vruchtbaarheidsbegeleiding enz. enz. Deze lokatie is onze hoofdvestiging.

In Sommelsdijk hebben wij praktijk in een modern, op maat gebouwd pand: Willem Bilderdijkstraat 50. Op deze nieuwe lokatie hebben we de beschikking over allerlei moderne apparatuur, zoals digitale rontgen, echografie en gasnarcose, zodat we uw dier hier optimaal kunnen behandelen en niet vaak meer hoeven doorverwijzen. Openingstijden: zie onze site.

Ook in onze nieuwste vestiging in Ouddorp, Dorpsweg 35, kunt u terecht voor allerlei advies en behandelingen voor uw kleine huisdier (ma, wo en vr 8-17 uur). Ook hier hebben we beschikking over o.a. gasnarcose, digitale rontgenopnames, echografie, bloedonderzoek en professionele opname-faciliteit.

Meer Dierenartsen en klinieken in de buurt

Deze Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dierenartsen en klinieken in de buurt.