Dierenkliniek De Molen Utrecht

Dierenkliniek De Molen Utrecht

Lijsterstraat 92, 3514TE, Utrecht 030-2730961 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - zaterdag: 19:30
  Maandag - zaterdag: 19:30

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving


VISIE
Dierenkliniek de Molen Utrecht opende in 2008 haar deuren voor gezelschapsdieren in de Lijsterstraat. Vanaf dat moment is het snel gegaan; in 2010 hebben we zeer goed gepresteerd in een test van omroep MAX .Wij waren de nieuwe kliniek die de beste kwaliteit / prijs verhouding had
Wij willen met een jong ervaren team met moderne kennis en middelen uw dier gezond houden in een zelfstandige Utrechtse dierenkliniek.

VAST TEAM
Ons sterke team in Utrecht werkt nauw samen met de mensen van Kliniek voor dieren Woerden. Samen kunnen we een zeer groot pakket diergeneeskunde bieden. Investeren in nascholing en apparatuur houdt ons up-to-date en door overleg binnen ons team blijven we scherp.

ONE-STOP-SHOP van Orthopedie tot Laparoscopie...
Binnen onze kliniek is 90% van de diergeneeskunde mogelijk; wat maakt dat we zeer veel in eigen huis kunnen genezen. Het spectrum loopt van 1e-lijnsdiergeneeskunde, eigen laboratorium, echografie naar 90% van de chirurgie. Dit bespaart u in ieder geval veel tijd en gereis.

De patiënt wordt - als nader onderzoek gedaan moet worden- dezelfde dag in eigen huis geholpen. U blijft altijd op de hoogte en op ieder moment kunnen wij u vertellen hoe het met uw dier gaat. Ook het financiële plaatje blijft duidelijk; in elke fase van de behandeling kunnen wij u vertellen wat de kosten zijn.

BEREIKBAAR!
Bereikbaar voor iedereen 24/7/365; waar vind je dat nog?
Wij zijn altijd bereikbaar (24/7/365) en doen dienst met Kliniek voor Dieren Woerden aan de A12 op 15 auto-minuten. Op dit moment gaat onze Utrechtse kliniek ruimer open van 8.30 uur tot 19:30 uur.

Maar wij vinden dat diergeneeskunde ook financieel bereikbaar moet zijn en houden onze tarieven vriendelijk én duidelijk.

PRAKTISCH
Onze kliniek ligt aan de Adelaarstraat in de Vogelenbuurt; buslijn 1 stopt voor de deur.
Er zijn over het algemeen voldoende parkeerplaatsen (betaald). Door ons afspraken-spreekuur is er nauwelijks wachttijd.

Meer Dierenartsen en klinieken in de buurt

Deze Dierenkliniek De Molen Utrecht vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dierenartsen en klinieken in de buurt.