Dierenkliniek Schiedam-Noord

Dierenkliniek Schiedam-Noord

Willem Andriessenlaan 200, 3122JT, Schiedam 010-2470110 Website

Openingstijden (12 Aug - 18 Aug)

 • Deze week| Volgende week

 • Monday

  -
 • Tuesday

  -
 • Wednesday

  -
 • Thursday

  -
 • Friday

  -
 • Saturday

  gesloten
 • Sunday

  gesloten

Aanvullende informatie

ma t/m vr: Middagspreekuur 13.00-17.00 / Avondspreekuur 17.30-19.30

Open in de avond

 • Monday - Friday: 19:30
  Monday - Friday: 19:30

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Dierenkliniek Schiedam-Noord is een gezelschapsdieren praktijk. Wij houden ons bezig met de geneeskunde van gezelschapsdieren, te weten: katten, honden, konijnen, cavia’s, fretten, ratten, kleine knaagdieren, reptielen en vogels.

Als zeer enthousiast, gemotiveerd en betrokken team van 4 dierenartsen en 5 paraveterinairen, streeft Dierenkliniek Schiedam-Noord naar kwaliteit, kennis van zaken en de best mogelijke zorg voor uw huisdier. Daarnaast vinden we duidelijke communicatie en interactie met u als eigenaar erg belangrijk.

Spreekuren
Een groot gedeelte van ons werk bestaat uit het houden van spreekuren. Het is noodzakelijk om hiervoor een afspraak te maken. Wij werken niet met inloop spreekuren. Dit is om de wachttijden te verkorten, en ruim de tijd in te kunnen plannen voor u en uw huisdier.
De spreekuurtijden zijn als volgt:

Maandag t/m vrijdag:
- 13.00 - 17.00 uur
- 17.30 - 19.30 uur

Maandag, dinsdag en vrijdag:
- 10.00 - 12.00 uur

Op deze spreekuren behandelen wij de huisdieren die oa. bij ons komen omdat ze ziek zijn, gebitsproblemen hebben of die komen voor hun jaarlijkse gezondheidscontrole en vaccinatie.
Doordat wij een moderne kliniek zijn, met veel mogelijkheden tot diagnostiek, kunnen wij de meeste onderzoeken direct uitvoeren. Hierbij valt te denken aan bloedonderzoek, urine onderzoek, en het maken van echo's en rontgenfoto's. Ook kunnen dieren bij ons voor intensieve zorg opgenomen worden als dit noodzakelijk is.

Operaties:
In onze kliniek worden de meest uiteenlopende operaties uitgevoerd.
In principe worden alle operaties in de ochtend verricht, zodat uw huisdier de rest van de dag nog voor goede post operatieve zorg in onze kliniek kan verblijven.

Avond en weekeinde
De Dierenartsen in Schiedam en Vlaardingen hebben een gezamenlijke spoeddienst.
Bent u cliënt van onze kliniek, dan kunt u bij een spoedgeval 's avonds en in het weekeinde bellen met het nummer 0900 3338333.

Meer Dierenartsen en klinieken in de buurt

Deze Dierenkliniek Schiedam-Noord vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dierenartsen en klinieken in de buurt.