Dierenkliniek Tiel-Drumpt

Dierenkliniek Tiel-Drumpt

Culemborgse Grintweg 2, 4003CJ, Tiel 0344-612976 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Dinsdag - vrijdag: 19:15

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Dierenkliniek Tiel-Drumpt is een makkelijk bereikbare praktijk aan de rand van Tiel met ruime openingstijden. Ons team bestaat uit 3 dierenartsen en 4 gediplomeerde paraveterinairen. Doordat het een klein team is, is het makkelijker om controles bij dezelfde dierenarts te laten plaatsvinden. We hebben uitgebreide onderzoeksmogelijkheden en goede contacten met specialisten.

Een paar kenmerken van onze praktijk zijn:
Aandacht en liefde voor de patient; het continu volgen van nascholing; gescheiden opname voor honden en katten (hierbij is ook rekening gehouden met de grote honden).
We hebben de mogelijkheid voor het verrichten van bloedonderzoek, ontlastingsonderzoek, hartfilmpjes, rontgenfoto's (incl officiele HD-en ED-foto's), echo, bloeddrukmetingen, operaties, laparoscopische sterilisaties, gebitsbehandelingen, scopiën enz. Naast honden, katten, cavia's, konijnen, ratten en hamsters worden er ook fretten en vogels bij ons behandeld. Omdat de vogelgeneeskunde een vak apart is hebben we een dierenarts bij ons die zich op deze groep patienten heeft toegelegd. Een van onze paraveterinairen is officieel gedragsadviseur. Onze informatieve website wordt regelmatig verder uitgebreid.

Voor onze klanten en patiënten hebben we onder andere ook een telefonisch spreekuur, mogelijkheden tot gedragsadviezen, voedingsadviezen, afvalprogramma's, puppy party's, gewrichtsconsulten, enz.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld: verschillende soorten dieetvoer, onderhoudsvoer, speeltjes voor hond en kat, hondengordels, muilkorfen, snoetjes, schoentjes en nog veel meer.

Onze praktijk heeft een hele gunstige ligging. De dierenkliniek is makkelijk te bereiken voor de mensen die vanuit Tiel en Passewaaij komen. Maar ook vanuit Wadenoijen, Ophemert en Kapel-Avezaath zijn we makkelijk te bereiken.
Dankzij de provinciale weg bent u ook snel vanuit onder andere Buren, Kerk-Avezaath en Zoelen bij ons.

Meer Dierenartsen en klinieken in de buurt

Deze Dierenkliniek Tiel-Drumpt vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dierenartsen en klinieken in de buurt.