Diergeneeskundig Centrum Midden Salland

Diergeneeskundig Centrum Midden Salland

Burg Kerssemakersstraat 48, 8101AP, Raalte 0572-353334 Website

Openingstijden (16 jan - 22 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Met 10 dierenartsen hebben we alle kennis in huis om u van dienst te kunnen zijn. Wij zijn een gemengde praktijk voor zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren. Voor de gezelschapsdieren werken we op afspraak. In onze kliniek werken we met gemotiveerde en goed opgeleide assistentes, om de zorg voor uw dieren compleet te maken.

Bij Diergeneeskundig Centrum Midden Salland bent u verzekerd van optimale zorg voor uw dier. Of dit nu een hond, kat of paard is, een parkiet of cavia; wij hebben de kennis in huis om uw huisdier te behandelen.
Voor de gezelschapsdieren werken we op afspraak. U kunt telefonisch tijdens werkuren een afspraak maken, bij spoed zijn we uiteraard dag en nacht bereikbaar. Voor de paarden kunt u op werkdagen tusssen 8 en 9 uur bellen of e-mailen om een afspraak te maken, de dierenarts komt bij u thuis. Voor vaccinaties kunt u ook op de praktijk terecht. Ook voor spoed geldt dat we 24 uur, 7 dagen per week beschikbaar zijn.

Als praktijk zijn we gespecialiseerd in melkvee. Met 6 full-time dierenartsen werkzaam in het melkvee zijn we een van de grootste melkveepraktijken in Nederland. Hierdoor hebben we verregaande specialisatie op het gebied van uiergezondheid, vruchtbaarheid, voeding en kalveropfok. Ook kunnen we adviseren bij nieuwbouw van stallen en uitbreiding naar robotsystemen. Ter controle van de gezondheidsstatus van een koppel is een bedrijfsscreening mogelijk, wat uitgevoerd wordt in ons eigen laboratorium.
Bedrijfsbegeleiding op maat is ons op het lijf geschreven. Nieuwsgierig geworden naar wat wij u en uw bedrijf kunnen bieden om de diergezondheid op een hoger plan te brengen? Neem dan contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs!

In onze webwinkel kunt u producten in het winkelmandje plaatsen. Als u klaar bent met winkelen, druk dan op betalen en volg de aanwijzingen op het scherm.

Meer Dierenartsen en klinieken in de buurt

Deze Diergeneeskundig Centrum Midden Salland vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dierenartsen en klinieken in de buurt.