Dijkhuizen BV H van

Dijkhuizen BV H van

Industrieweg 10, 4004JW, Tiel 0344-614734 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Servicestation Van Dijkhuizen in Tiel is Total-distributeur en heeft in de regio een groot aantal tankstations. Een aantal van deze tankstations heeft ook een uitgebreide shop waar u kunt kiezen uit een groot assortiment. Loop eens binnen bijvoorbeeld bij ons nieuwe tankstation op Industrieterrein Medel te Tiel (Prinsenhof 2). Uniek is onze broodjescorner van Bufkes, waar u terecht kunt voor een heerlijk ter plekke voor u klaargemaakt broodje en de lekkerste koffie. Door de vormgeving en styling waant u zich in een grand café, waardoor het ook een prima ontmoetingsplaats is om af te spreken met uw zakenrelaties.

Door de veranderingen in het Nederlandse klimaat ziet u regelmatig een stoflaag op uw auto liggen. Rijd dan eens naar één van onze moderne roll-over wasstraten in Tiel of Vuren. Uitstekende service, prima kwaliteit en voor een redelijke prijs - uw auto ziet er uit als nieuw.

Bij onze tankstations kunt u ook terecht voor motorolie, koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof etc. Wij voeren ook voor de smeermiddelen uitsluitend het Total-merk, dat garant staat voor kwaliteit. Ook allerlei accessoires vindt u in onze schappen. Heeft u vragen? Onze service-medewerkers staan u graag bij met raad en daad.

Wij beschikken over een eigen servicedienst die desgewenst het hele installatieproces verzorgt, maar ook uw slang of pistool komt repareren. Onze servicedienst zorgt er eveneens voor dat onze tankstations en al haar voorzieningen in top conditie blijven. Neem onze mooie en uitgebreide wasstraten eens, deze worden met grote zorg onderhouden door onze eigen servicedienst.

Heeft u een of meerdere product(en) van ons? Heeft u vragen over uw installatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen u zo goed en zo snel mogelijk van dienst zijn.

Meer Tankstations in de buurt

Deze Dijkhuizen BV H van vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tankstations in de buurt.