Dijkwel Automobielbedrijf

Dijkwel Automobielbedrijf

Industrieweg 27 29, 4382NA, Vlissingen 0118-417711 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Automobielbedrijf Dijkwel is al jaren een begrip in Zeeland als het om auto's gaat. Op deze site informeren wij u graag over onze diensten. Bekijk onze virtuele showroom en blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Bent u op zoek naar een jong gebruikte auto? Dan vindt u die wellicht in ons actuele occasion overzicht. Laat u zich informeren door onze site, maar bezoek ook eens ons bedrijf. Wij verwelkomen u graag op onze nieuwe lokatie aan de Industrieweg 27-29 te Vlissingen waar de koffie als vanouds voor U klaar staat.

Automobielbedrijf Dijkwel is een full-service bedrijf met een moderne uitgeruste werkplaats waar een technisch team met zorg aan uw auto werkt. PCA Dealer Automobielbedrijf Dijkwel onderhoudt niet alleen de Franse automerken, u kunt bij ons voor onderhoud aan alle merken terecht. Kwaliteit en veiligheid hebben bij ons de hoogste prioriteit. Reparaties worden vooraf overlegd met de klant hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Service vinden we erg belangrijk, wij streven naar kwaliteit tegen lage onderhoudskosten.

Mocht de reparatie wat meer tijd vergen dan kunt u gebruik maken van een gratis leenfiets of leenauto. Zo blijft u altijd mobiel!

Bij de jaarlijkse Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt gecontroleerd of uw auto aan de minimale veiligheids- en milieueisen voldoet. Automobielbedrijf Dijkwel is een erkend APK-keuringsstation, iedereen kan bij ons terecht voor een APK keuring, ongeacht merk type of bouwjaar. En gecombineerd met een onderhoudsbeurt is de APK-keuring zelfs gratis*.
(*m.u.v. de verplichte afmeldkosten en evt. viergastest of roetmeting.)

Automobielbedrijf Dijkwel is in bezit van moderne Gutmann en PSA diagnoseapparatuur. Hiermee kunnen feilloos storingen van alle auto’s worden uitgelezen en opgespoord. Deze universele diagnoseapparatuur is geschikt voor alle merken. Door onze ervaring en kennis zijn we in staat de meest complexe storingen op te lossen bij oude en nieuwe modellen auto’s.

Meer Auto's & Garages in de buurt

Deze Dijkwel Automobielbedrijf vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Auto's & Garages in de buurt.