Drankengroothandel Boonekamp B.V.

Drankengroothandel Boonekamp B.V.

Amphoraweg 12, 2332EE, Leiden 071-5763000 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Drankengroothandel Boonekamp B.V. is al vele jaren een commercieel bezorgende drankengroothandel en betrouwbare partner voor Horeca, sportverenigingen, (bedrijfs-)kantines, bij evenementen en aan andere grootverbruikers.
Vanaf de thuisbasis Leiden wordt in een straal van circa 60 kilometer de distributie en activiteiten uitgevoerd. Denkt u aan Noordwijk, Haarlem, Zandvoort, Ijmuiden, De Kwakel, Alphen a/d Rijn, Waddinxveen, Pijnacker, Zoetermeer en omstreken.

Met een volledig kwaliteitsassortiment en een toegewijde logistieke dienstverlening, bezorgen wij met alle aandacht uw dranken, food en non-food op tijd en op de plaats waar u het wenst. Ook is Boonekamp sterk op het gebied van evenementen, evenementenmaterialen en wijnen.

Boonekamp heeft haar relatie en persoonlijke aandacht met haar afnemers hoog in het vaandel staan.
Naast een snelle en optimale bezorging van uw bestelling zijn wij ook uw partner op tal van andere gebieden. Boonekamp begeleidt en adviseert haar relaties bij hun bedrijfsvoering, waarbij de adviezen op alle doelgebieden passend zijn.
Bijvoorbeeld advisering in inrichting van uw zaak, advisering van diverse horeca apparatuur, beveiliging maar ook juridisch en financieel, zoals vergunningen, medewerkers zaken, huurovereenkomsten, boekhouding etc.

Boonekamp richt zich op trends en ontwikkelingen in de markt en investeert hier constant in, mede doormiddel van marketing en samenwerkingsverbanden. Op deze manier kan zij haar relaties, nu en in de toekomst, nog beter van dienst zijn.

Wilt u meer over ons weten of wat wij voor u kunnen betekenen neemt u dan contact met ons op via het contactformulier van onze site of mail met info@boonekamp.nl of bel 071-576 30 00.

Meer Distributeurs en expediteurs in de buurt

Deze Drankengroothandel Boonekamp B.V. vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Distributeurs en expediteurs in de buurt.